Προς το περιεχόμενο

IPOD και πως θα πάρω τα MP3 από μέσα του

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μας δουλεύουν τελείως οι εταιρείες! ΈΛΕΟΣ! Έχω το καινούριο iPOD nano το οποίο δεν είναι MP3 Player, είναι ένα λουλούδι ένα πραγματικό κόσμημα που μόνο καλά πράγματα έχω να πω γιʼ αυτό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα MP3 που έχω στο iPOD στον φορητό τον οποίο τον έχω στο εξοχικό μου. Ένας φίλος μου είπε ότι δεν γίνεται λόγω πειρατείας και κάτι τέτοια! Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Αλήθεια παίζει κάτι τέτοιο? Είναι δυνατόν? Μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που το κάνει αυτό. Όντος κατέβασε το SharePod, αλλά μου κάνει Runtime error. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το τρέχεις μέσα από το PC το οποίο πρόγραμμα το έχεις ρίξει μέσα στο iPOD. Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε… Α…! Δεν νομίζω να κλειδωθεί το TOPIC και καλά για πειρατικό Software γιατί θα κλάψω από τα γέλια!!!

Δημοσ.

Χαλάρωσε , όλα γίνονται.

Αν έχεις ενεργοποιήσει το Disc Mode, πήγαινε στο ipod από το My Computer και άνοιξε το. Μετά ενεργοποίησε την επιλογή των Windows να βλέπεις τα κρυφά αρχεία και folders . Tools-->Folder Options-->View-->Show Hidden Files and Folders.

Τότε θα εμφανιστούν τα folders που περιέχουν τα mp3 σου.

Απλά το ipod έχει μετονομάσει τα filenames με το δικό του τρόπο.

Δεν χρειάζεσαι κανένα Sharepod. Απλά copy paste από το ipod στο laptop.

Αν και θα πρότεινα να βάλεις το Mediamonkey στο laptop σου, για να το κάνεις ακόμη πιο εύκολα.

Δημοσ.

Paredwse,το ephpod τρωει μια φλασια σε μενα: παντα το πρωτο κομματι που περναει απο ενα αλμπουμ εχει μειωμενη ενταση, ενω τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.Παιζει κατι με αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse,το ephpod τρωει μια φλασια σε μενα: παντα το πρωτο κομματι που περναει απο ενα αλμπουμ εχει μειωμενη ενταση, ενω τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.Παιζει κατι με αυτο?

Sorry, δεν έχω ιδέα.

Δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν έχω Windows.

Δημοσ.

Μα γιατί να χρησιμοποιήσεις software ρε συ;

Ενεργοποίησε το disc mode και κάνε copy τα τραγούδια, αν είσαι σε ξένο pc.

Το mediamonkey βέβαια παραμένει η καλύτερη επιλογή για αυτό.

Sorry, δεν έχω ιδέα.

Αν αυτή την ατάκα τη συνοδεύει και υπέρογκη χρέωση κάθε φορά που την εκστομίζεις, θα στοιχημάτιζα ότι είσαι δικηγόρος βρε μπαγάσα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε πιστέψαμε

Επιφυλάσσομαι να βάλω screenshot. :)

Εσύ θα βάλεις screenshot από blue screen;

:P

[...]

Αν αυτή την ατάκα τη συνοδεύει και υπέρογκη χρέωση κάθε φορά που την εκστομίζεις, θα στοιχημάτιζα ότι είσαι δικηγόρος βρε μπαγάσα.

Όπως ορθά το υπολογίζεις, υπέρογκη χρέωση. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...