Προς το περιεχόμενο

Αν ξέρετε βοηθήστε με...

mpamparos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πολύ το Κομιούτερ και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Εκεί που κάθεται (και ειδικά όταν παίζω ταινία ή παιχνίδι ή επεξεργάζομαι Βίντεο), κλείνουν τα πάντα, μένει ανοιχτό το τροφοδοτικό και παίρνει ρεύμα πληκτρολόγιο, mouse και σκληρός.

Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών μήπως έφταιγε αυτό και κάνει τα ίδια. Επίσης δοκίμασα άλλη καλωδιοταινία για σκληρούς και DVD και πάλι τα ίδια. Έκανα και Format και πάλι το κάνει.

Τι λέτε να φταίει;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Δηλαδή η μητρική σου φίλε. Εφόσον έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα και κάνει τα ίδια και έχει αλλάξει και ταινίες (που δεν νομίζω να χρειαζόταν) μένει η μητρική σου. H ram δεν είναι γιατί αν έχει πρόβλημα η ram μάλλον δεν θα έμπαινες ούτε στα windows. Μήπως έχεις κάποιο άλλο Hardware περίεργο; Μήπως έχει κανα εσωτερικό μόντεμ; Αν και δεν νομίζω γιατί πάλι τα εσωτερικά μόντεμ που έχουν πρόβλημα στο λένε απο τη στιγμή που ανοίξεις το pc. Πάρε το σκληρό σου και βάλε τον σε άλλο pc και δες.

Δημοσ.

Και εγώ παρόμοια ξεκίνησα προ 1 μηνα περίπου, άλλαξα το mobo (+cpu + ram), όντως ολα καλα, μέχρι που μετα απο 10 ημερες τα έπεξε το τροφοδοτικό.

ας δοκιμάσεις πρώτα ένα νεο τροφοδοτικό. Έτσι η αλλιώς αν φτάσεις να αλλάξεις mobo, ισως να χρειαστεί να αλλάξεις και άλλα πραγματα στο pc σου...

Δημοσ.

mpamparos ειχα το ιδιο προβλημα,ειχα δοκιμασει και τροφοδοτικο αλλα παλι τιποτα! τελικα ηταν η μητρικη!

ριξτου κι ενα ξεσκονισμα,ποτε δεν ξερεις!

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα κι εγώ.Μόνο σε παιχνίδια Company of heroes,Stronghold 2

σβήνει η οθόνη ενώ όλα τ'άλλα δουλεύουν.Αλλά σήμερα έβαλα το farcry με antialasing & anisotropic και στο 5λεπτο κόλλησε με την οθόνη γεμάτη artifacts.Έβαλα το AquaMark 3 και σε 5 λεπτά μου έβγαλε το εξής μήνυμα:

errorhl6.jpg

Έχω δοκιμάσει όλους τους drivers αλλά τζίφος.Το περίεργο είναι πως μπορεί να το κάνει στο 5λεπτο ή μετά από 2-3 ώρες gaming.Από temps είμαι πολύ καλα 33 idle 41-43 full load μετά από 5 ώρες prince of persia.To farcry μόλις του έβγαλα antialasing και anisotropic για καμιά ώρα δούλευε καλά.Τα specs είναι: cpu-amd 3500 venice.m/b msi k8n4 f retail.gpu saphire ati x700pro.psu tagan 420 easy con.Δεν έχω πουσάρει τίποτε.Που μπορούμε να εστιάσουμε ρε παιδιά γιατί είναι μεν όλα μέσα στην εγγύηση αλλά δεν παίζουν δανεικά parts για δοκιμές.Α ξέχασα η μνήμες είναι twinmos 2 x 512 στα 400 σε dual.Τώρα θα ρίξω κι ένα memtest για να δώ τι παίζει.

Δημοσ.

Ξεσκονησε το καλα , κανε ενα flash .. το bios και αμα συνεχισει βαλε μια μια τις μνημες . αν δεν φτιαξει αλλαξε motherboard

Δημοσ.

Το πρώτο και το δεύτερο έγιναν ήδη.Θα τεστάρω και τις μνήμες και άντε μετά να δούμε πως θα βγάλω άκρη στο ESHOP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...