Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη φτιαχνω καινουριο συστημα και δεν εχω χρονο για να περιμενω τις οποιες επομενες εξελιξεις(ανοιξη,καλοκαιρι,σε 5 τερμηνα κοκ) γιατι τοτε δεν θα φτιαξω ποτε κατι καινουριο,εχω καταληξει στις ακολουθες 2 καρτες με τη λογικη οτι δεν σκοπευω να την αλλαξω για τουλαχιστον 1,5+ χρονο. Οι καρτες ειναι αυτες οι 2 αλλα δεν θα αγοραστουν κατ'αναγκη απο εκει. http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=26174053&Products=909114%2c890766 Η μια (ΑΤΙ) ειναι τουμπανο απο οτι βλεπω και αν πατε εδω http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=466&card2=445# και την φερετε στις συχνοτητες που λεει το Πλαισιο φτανει την 7950. Βεβαια εχει ενα θηριωδες συστημα ψυξης τη στιγμη που η 7950 ερχεται με παθητικη ψυξη. Το υπολοιπο συστημα θα βασιζεται σε ενα Core Duo και 2 GB μνημης οποτε δεν θα "κοβει" μια τετοια καρτα. Ποια απο τις 2 μου προτεινετε????
panos_mp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 καλυτερα μαν παρεισ καμια απο αυτες λογο οτι τωρα βγηκε το direct x10 και παρε την 8800 ακτος αν περιμενεισ της ατι. αν τωρα δεν μπορεις απο λεφτα μην παρεις τωρα γιατι σε λιγοτερο απο μηνα θα τα κλαις λογω πτωσης των τιμων. τωρα τισ κρατανε με νυχια και με δοντια. σκεψου ομως αν θες να δωσεις τοσα λεφτα για ξεπερασμενη γενια γραφικων... (εγω θαπερνα την 8800 σε λιγο καιρο..)
Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αλλα ηδη περιμενα 3 μηνες να φτιαξω υπολογιστη και να πεταξω το παλιο.Και η 8800 εχει ηδη πανω απο 500 ευρω τα οποια δεν δινω με τιποτα για καρτα γραφικων. Ακομα δλδ και να πεσουν οι τιμες που λες αυτο θα συμβει ανοιξη καιρο μαλλον δλδ Μαρτη-Απριλη και δεν μπορω να περιμενω αλλους 3 μηνες για pc.Συν του οτι δεν θα ειναι και καμια σοβαρη μειωση,δλδ αντε η 8800 να παει στα 450 ευρω??? Και παλι απαγορευτικη ειναι. Αν λαβεις υποψη σου οτι για να γυρισει η αγορα παιχνιδιου φουλ στο D10 θελει τουλαχιστον 1 χρονο και οτι ακομα και με το D9 c version τα παιχνιδια για εμενα ειναι υπεροχα (φαντασου οτι τοσα χρονια δεν ετυχε ποτε να παιξω παιχνιδι με ΑΑ ή AF on γιατι δεν σηκωνε το συστημα) αρα αν μπορω να παιζω σε μια αναλυση 1280χ960 με ΑΑ και AF ακομα και στις χαμηλες βαθμιδες με καλα fps ειμαι ευτυχισμενος. Ακομα και αν παρω φτηνοτερη τωρα θα παω σε μια 7600gt την οποια αν την αλλαξω σε ενα χρονο θα κλαιω τα λεφτα της και θα εχω και δικιο.Καλυτερα λοιπον κατι καλυτερο τωρα και αν και εφοσον παγιωθει το D10 σε 1-1,5 χρονο τοτε μπορει στη 2ετια να σκεφτω αλλαγη της gpu.
LEFteriz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 σ' αυτά τα λεφτά κοίτα καλύτερα για καμια Χ1950ΧΤ 256μβ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510564 αν θες κατι πιο φτηνό, τότε σε 1950προ αλλά με 256μβ πάλι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514191 στα 180 ευρώ..
panos_mp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 α ετσι ενταξει.. απο nvidia 7800gt που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ η 7900gt ειναι ακομα καλυτερη ati δεν ξερω με απασχολει το οτι εχει 16pipelines ενω η 7900 24 και σιγουρα 7900 ειναι πιο κρυα λογω χρονισμων. η 7950 ειναι δυο καρτες σε μια και θεσ sli μητρικη και παντως συμφερει απο την ati που σκεφτεσει και απο επιδοσεις αλλα μονο με sli παιχνιδια και επιπλεων βεβαιοσου οτι δεν θα δημιουργει προβληματα (κατι εχω ακουσει αλλα δεν ξερω αν ειναι φήμεσ η κατι τετοιο) . προσωπικα προτιμω vnidia αλλα για αυτην τη 2σε1 βρες κανενα που την εχει
Ailuros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Sebu, Ο χρήστης αναβαθμίζει όταν νιώθει ότι χρειάζεται αναβάθμιση. Αν σου χρειάζεται μια τώρα τότε η Χ1900 μια χαρά θα σε βολέψουν στα βαλάντια που θέλεις. Η άλλη περίπτωση θα ήταν να περιμένεις μέχρι την άνοιξη του 07' για τις μεσαίες κάρτες D3D10, αλλά ποτέ δεν λέω σε κάποιον να περιμένει γι΄αυτό και ξεκίνησα έτσι την απάντησή μου
Sebu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Μαλλον θα προτιμησω μια καλη τωρα απο μια μικρομεσαια D10 την ανοιξη αν και εφοσον και σε τι τιμες βγουν. Καλλιο πεντε και στο χερι που λενε. Και θα αντεξει 1,5 χρονο τουλαχιστον πιστευω.Εδω η 6600gt με εχει βγαλει σχετικα καλα 3 χρονια τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.