Προς το περιεχόμενο

eshop you

nick_csd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρά είναι.. Τον τελευταίο καιρό βάζει κάθε μέρα προσφορές crazyu. Εγώ ήδη αγόρασα κάποια πράγματα σχεδόν μισή τιμή απο Πλαίσιο.. (προσφορές)

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD&shop=IQ_B2C2_GR

εγώ το δουλεύω απο firefox...

εχει καλες προσφορες...οπως και ελειψη υποστηριξης...η προσφορα για το συγκεκριμενο mouse που ηταν μεχρι σημερα το πρωι απο 47,9 μονο 19,9 (τελεια τιμη)....τωρα ειναι απο 47,9 μονο 47,9 δηλαδη θεοτρελη προσφορα (=μηδενικο κερδος)

Δημοσ.
εχει καλες προσφορες.οπως και ελειψη υποστηριξης.η προσφορα για το συγκεκριμενο mouse που ηταν μεχρι σημερα το πρωι απο 47,9 μονο 19,9 (τελεια τιμη).τωρα ειναι απο 47,9 μονο 47,9 δηλαδη θεοτρελη προσφορα (=μηδενικο κερδος)

ναι το παράξενο που είναι; την είδα κι εγώ την προσφορά, όπως λέει και στο site η κάθε προσφορά ισχύει για μία μέρα, αν εσύ πήγες και το είδες την επόμενη φυσικό είναι να το δείς στην κανονική του τιμή, αν πρόλαβες πρόλαβες, μην ψάχνετε αφορμές για κράξιμο

Δημοσ.
ναι το παράξενο που είναι; την είδα κι εγώ την προσφορά, όπως λέει και στο site η κάθε προσφορά ισχύει για μία μέρα, αν εσύ πήγες και το είδες την επόμενη φυσικό είναι να το δείς στην κανονική του τιμή, αν πρόλαβες πρόλαβες, μην ψάχνετε αφορμές για κράξιμο

φιλε μου απο οτι φαινεται εσυ μπηκες την επομενη μερα και ειδες την προσφορα.απο την παρασκευη μεχρι και χθες την κυριακη το μεσημερι η προσφορα για το συγκεκριμενο mouse (που ηταν στις crazy προσφορες) ηταν 19,9. το απογευμα ομως και μεχρι το βραδυ το mouse (που ηταν ακομα στις crazy προσφορες) δινοταν στην τιμη των 47,9 (δηλαδη δεν υπηρχε καποια προσφορα).

δεν ψαχνω αφορμη για κραξιμο.αφου ισα -ισα ανεφερα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι εχει πολυ καλες προσφορες.απλα που και που καλο ειναι ανανεωνουμε το site και να διορθωνουμε τα οποια προβληματα.

Δημοσ.
φιλε μου απο οτι φαινεται εσυ μπηκες την επομενη μερα και ειδες την προσφορα.απο την παρασκευη μεχρι και χθες την κυριακη το μεσημερι η προσφορα για το συγκεκριμενο mouse (που ηταν στις crazy προσφορες) ηταν 19,9. το απογευμα ομως και μεχρι το βραδυ το mouse (που ηταν ακομα στις crazy προσφορες) δινοταν στην τιμη των 47,9 (δηλαδη δεν υπηρχε καποια προσφορα).

δεν ψαχνω αφορμη για κραξιμο.αφου ισα -ισα ανεφερα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι εχει πολυ καλες προσφορες.απλα που και που καλο ειναι ανανεωνουμε το site και να διορθωνουμε τα οποια προβληματα.

α έχεις δίκιο οκ σορρυ, νόμιζα οτι απλά μπήκες στη σελίδα του προϊόντος και έγραφε απλά την κανονική τιμή. Εντάξει κυριακή απόγευμα τώρα εντάξει δεν έγινε και τίποτα χεχε, πάντως όντως η συγκεκριμένη κίνηση απο το μαγαζί να δίνει τέτοιες τιμές κάθε μέρα σε διάφορα προϊόντα είναι πολύ καλή, περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια

Δημοσ.

ΑMD, αν δε κανω λαθος, φερνει αποκλειστικα η Oktabit, οποτε λογικο ειναι να μην τους βλεπουμε στο eshop της Info-Quest ;-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mia xara kai 2 tromares... Crazy U? ...siga tis super prosfores... to mono pou a3ize htan to cube... O Mpainterhs tis bgazei tis prosfores, 'h h Xainti? Prwpantws douleuei kala to site kai einai user friendly... :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...