Προς το περιεχόμενο

eshop you

nick_csd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η προσπάθεια της Info-Quest να βγεί στην αγορά με λιανικές τιμές. Αυτό σημαίνει οτι σε μερικά προιόντα είναι πιο φτηνό απο όλα τα άλλα eshops διότι είναι η ίδια ο εισαγωγέας.. Ενδεικτικά που κοίταξα μερικά πράγματα σε σύγκριση με το eshop, είναι πολύ πιο φτηνό ή στα ίδια επίπεδα. Θα το προτιμήσω στην επόμενη αγορά μου.

To site δεν μου αρέσει πάντως. Δεν το βρίσκω εύχηστο.

Δημοσ.

kalo eine na yparxei antagonismos gia symferon tou pelati..dil emas.. :)

pantos to sto site kyriaxei to mpaxalo.. CPU anakatemenoi AMD&INTEL se diafores syxnotites, kartes AGP mazi me PCI .. oi omeletes tou hardware..

Δημοσ.

sumfwnw oti to site 8elei polu douleia akoma

gia na mporoun na poun oti exoun kanei epaggelmatikh douleia,

pantws makari na einai kalo gia na niwsei to eshop ton antagwnismo mhpws

kai ftia3ei kapws to after sales service tou (toulaxiston)

Δημοσ.

ακριβώς όπως τα είπαν. Το είδα, ψιλομπαχαλέ το site αλλα λογικά αυτό θα φτιάξει δε γίνεται να μείνει έτσι. Τιμές αλλού πιο φθηνά αλλού πιο ακριβά, ένα ωραίο στοιχείο είναι οι λύσεις που έχει παρ'ότι αυτές δεν αναφέρονται στον προχωρημένο χρήστη (λογικά κι αυτό προς το παρόν)

Αυτό με το after sales ας ελπίσουμε να φτιάξει παντού ;)

Δημοσ.

1) αυτό το site είναι λάθος σχεδιασμένο

2) είναι πανάκριβο + μικρή ποικιλία

3) θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση?! Kαι αυτό γιατί διαχειρίζεται αυτή η εταιρεία πολλούς τομείς και δεν μπορώ να πω πως είναι και η καλύτερη στη λειτουργία της..

Βέβαια κάθε αρχή και δύσκολη, θα δούμε..

Αν έχει πάντως κανένας καμιά εμπειρία από κάποια αγορά ας μας το πει..όπως χρόνος παράδοσης, εξυπηρέτηση κλπ..

Δημοσ.
1)

3) θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση?! Kαι αυτό γιατί διαχειρίζεται αυτή η εταιρεία πολλούς τομείς και δεν μπορώ να πω πως είναι και η καλύτερη στη λειτουργία της..

αν κρινω απ'τις αντικαταστασεις που κανει και το χρόνο που παιρνει για να τις κανει να το βρασω.....

Δημοσ.

Χαζομάρα είναι.. Τσάμπα προσπάθεια κάνει η info-quest...έχει διαπρέψει στην χοντρική, στην λιανική όμως θέλει δουλειά..άσε που δημιουργεί πρόβλημα και στους ανεξάρτητους dealer της..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια χαρά είναι.. Τον τελευταίο καιρό βάζει κάθε μέρα προσφορές crazyu. Εγώ ήδη αγόρασα κάποια πράγματα σχεδόν μισή τιμή απο Πλαίσιο.. (προσφορές)

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD&shop=IQ_B2C2_GR

εγώ το δουλεύω απο firefox...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...