ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για τα μυστικά και τα μυστήρια του msn? Κάθε φορά που κάνω log-in από διαφορετικό υπολογιστή βρίσκομαι (με τη δική μου διεύθυνση πάντα) και σε μια διαφορετική εκδοχή του, με διαφορετικό μήνυμά μου και διαφορετικά μηνύματα και άλλων επαφών μου. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορούμε να δούμε αν κάποιος μας έχει διαγράψει από τη λίστα επαφών του? Χρόνια Πολλά.
Aeon_Flux Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για τα μυστικά και τα μυστήρια του msn? Κάθε φορά που κάνω log-in από διαφορετικό υπολογιστή βρίσκομαι (με τη δική μου διεύθυνση πάντα) και σε μια διαφορετική εκδοχή του, με διαφορετικό μήνυμά μου και διαφορετικά μηνύματα και άλλων επαφών μου. Χρόνια πολλά. Δες εδώ για αρχή. http://messenger.msn.com/Help/ Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορούμε να δούμε αν κάποιος μας έχει διαγράψει από τη λίστα επαφών του? Χρόνια Πολλά. Πας tools-options-privacy και πατάς το κουμπί view. Εκεί βλέπεις μια λίστα με όσους σε έχουν σαν contact στο msn τους.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ψάξει στο help και έχω ρωτήσει άπειρο κόσμο για το πώς βλέπουμε αν κάποιος μας έχει διαγράψει. Δε νομίζω πως χάνεται ποτέ ένα όνομα από τη λίστα στο σημείο που λες παρά μόνο αν εμείς το διαγράψουμε (που και πάλι κάπου μπορείς να το ψαρέψεις και να το επαναφέρεις). Όμως μου λένε πως κάνοντας δεξί κλικ μπορείς να δεις αν ο άλλος σε διέγραψε-πράγμα που δε μου είναι σαφές αν γίνεται και αν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.