PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε όλους.μας έδωσαν στη σχολή να φτιάξουμε ένα προγραμμα που να χρησιμοποιει μια γεννήτρια ακεραίων και να κανει τελος παντων κατι διαφορα.μας την εχουν δώσει αυτοι.επειδη λοιπον σχολη κλειστη για διακοπες και πρεπει να τελειωσω την εργασια ριχτε μια ματια.το προγραμμα πριν το ξεκινήσω καλα καλά μου πετάει τα εξής στον gcc > gcc 5.c 5.c:5: error: expected declaration specifiers or ʽ...ʼ before ʽ(ʼ token 5.c:5: warning: data definition has no type or storage class 5.c:5: error: conflicting types for ʽsrandʼ /usr/include/stdlib.h:500: error: previous declaration of ʽsrandʼ was here 5.c: In function ʽRandomIntegerʼ: 5.c:11: error: stray ʽ\342ʼ in program 5.c:11: error: stray ʽ\200ʼ in program 5.c:11: error: stray ʽ\223ʼ in program 5.c:11: error: expected ʽ)ʼ before ʽlowʼ ενώ ότι εχω φτιάξει μεχρι τωρα ειναι το εξής: >#include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #define N 1000 srand((int)time(NULL)); int RandomInteger(int low, int high) { int k; double d; d = (double) rand() / ((double) RAND_MAX + 1); k = (int) (d * (high – low + 1)); return (low + k); } main() { int i,number; for (i = 0; i < N; i++) { number = RandomInteger(1,9); } } το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να συνεχισω οσο μου πεταει προβληματα σε κατι το οποιο δεν ξερω για να διορθωσω...καποια βοηθεια?ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη για το μεγεθος.....
PATRINOS06 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 βρήκα τελικα τι φταιει! το copy-paste! τι εννοω?τον κωδικα μας τον ειχαν δωσει σε PDF και με copy-paste στον text editor στο σημειο high-low δεν το εβλεπε σαν πλην αλλα ξερω γω σαν τι...ολα καλα,συνεχιζω το προγραμματακι μου...ευχαριστω οσους μπήκαν στον κοπο να ριξουν ενα ματι η/και να ποσταρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.