Προς το περιεχόμενο

nintendo wii μεγαλο προβλημα !!!!

babogiallos32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sto episimo forum tis nintendo olo kai plithainei o arithmos ton xriston pou parousiazoun akrivos to idio provlima.....

i esxati lisi pou proteinetai {simerini freskia} einai na aposindesoume to kalodio trofodosias Apo PIso!!!!! otan einai anameno to kokkino led tou power kai oxi na to vgaloume apo tin mpriza...

krima pou den mporo na to dokimaso....einai to mono pou den ekana prin to apoxoristo .....

Δημοσ.

δεν εισαι ο μοναδικος!!!!!αυτο το προβλημα το ειχα και εγω και τωρα κολλαει η κονσολα με το που μπαινω στο κεντρικο μενου!!!!τα χειριστηρια επανηλθαν αλλ η κονσολα τα εφτυσε!!!!απο το ρημαδι το internet channel ξεκινησε και εμενα!!!και εχω παρατηρησει οτι συμαβαινει αν μεινει πολυ ωρα στο ρευμα!!!αυτα!!περιμενω να ανοιξει η νορτεκ

Δημοσ.

ayto pou me provlimatizei perissotero einai to gegonos oti oi xristes me paromoia provlimata ayxanontai me ekthetikous rithmous.....ara akoma kai me antikatastasi isos na min imaste isihoi...sorry gia ta greeklish alla mpaino apo dell pda pou den exei ellinika....[kai ta sihainomai ta greeklish]

Δημοσ.

proteino mexri na statheropoiithoun ta pragmata (kikloforisei kainourgio update) na min xrisimopoioume kathoulou ton opera oute na kanoume ta prota updates an ginetai (ipenthimizo oti prin ta updates i konsola douleve teleia,eidika prin ton opera)......

genika makria apo to wi-fi!!!!!

rixte mia matia edo:

http://forums.nintendo.com/nintendo/board?board.id=wii_tech

Δημοσ.

αυτο σκεφτομουν και εγω!!!ενα update θα μας σωσει!!αλλα που ειναι???εγω με το που ανοιξει η @*$%@$#$@* η nortec θα επικοινωνησω και θα τους το στειλω!!!!μια εβδομαδα το εχω και δεν δουλευει!!!απλο!!

Δημοσ.

και γω στην αναμονη ειμαι....

και να φανταστεις ηθελα πολυ να παιξω τωρα που ειναι γιορτες και εχω ελευθερο χρονο γιατι μετα.......

anyway συγχαρητηρια στην nortec !!!

Αληθεια για ποιο λογο να ανοιξει και μετα τις γιορτες?.....δεν το κλεινουνε καλυτερα το μαγαζακι?

παντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχουν παραπονο απο τη συγκεκριμενη.....

κριμα για το wii παντως........τετοια φοβερη κονσολα και ο μεσος ελληνας ακομα δεν ξερει ουτε οτι υπαρχει...μια διαφημιση ρε παιδι μου δεν βλαπτει.....

Δημοσ.
κριμα για το wii παντως........τετοια φοβερη κονσολα και ο μεσος ελληνας ακομα δεν ξερει ουτε οτι υπαρχει...μια διαφημιση ρε παιδι μου δεν βλαπτει.....

Κατ'αρχάς, περαστικά στο Wii σου...:neutral::oops:

Κατά δεύτερον, δεν θα συμφωνήσω 100% μαζί σου στην τελευταία επισήμανση, αφού πιθανότατα να έχει ήδη γίνει η πιο "ξακουστή" κονσόλα στην Ελλάδα από τις εποχές του Atari 2600 ή έστω του GameBoy!!! Γνωρίζω δεκάδες γνωστούς μου και μη, που αν και δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση όχι μόνο με κονσόλες (μιλάμε για άτομα που δεν είχαν ξανακούσει τις λέξεις... "Πλέι-στέισον" και "Εξ-μποξ"!:?), αλλά ούτε με gaming στον υπολογιστή τους, με ρωτούσαν για το Wii και μόλις μάθαιναν ότι κοσμεί το δωμάτιό μου, ήθελαν να κανονίσουν πότε να έρθουν να παίξουν για να δουν αν θα το αγοράσουν κι αυτοί!!!

Ακόμα όμως και άτομά ακόμα πιο άσχετα με τον χώρο, όπως π.χ. συγγενείς μεγάλης ηλικίας, όλο και το'χαν δει σε κάποιο ρεπορτάζ σε ειδήσεις κ.λπ.

Σε αυτό που συμφωνούμε, είναι ότι όλη αυτή η "διαφήμιση" ήταν έμμεση από τα άλλα ΜΜΕ και περισσότερο mouth to mouth, αφού η Nortec... αγρόν ηγόραζε!!!:evil:

Δημοσ.

ανακαλυψα τροπο και δεν κανει κολληματα η κονσολα!!!!!!δεν πρεπει να εχει συνδεση στο ιντερνετ!!!!απενεργοποιεις το wii shop kai 24connect και δουλευει μια χαρα!!απλα δεν εχεις ιντερνετ!!!!να δουμε τι θα πει η nintendo για αυτα!!αντικατασταση η update???

Δημοσ.

makari file olorin na einai opos ta les....eilikrina eyxomai to wii na paei poli kala kai stin ellada...apla se me mena etyxe na min to kseroun katholou dekades gnostoi mou......

an kai theoro oti oi gnostoi tou kathenos apo mas den einai kai i pio axiopisti metrisi dimotikotitas mias konsolas...

anyway,epeidi tyxainei na exo doryforiki apla sas leo oti se galia,italia kai germania akoma kai ollandia to vlepo arketes fores tin imera se diafimiseis,eidiseis,afieromata klp...

efoson einai kati to epanastatiko pistevo oti tou axizei mia kalyteri metaxirisi.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...