babogiallos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε όλους. αγορασα το wii πριν μια εβδομαδα (αρκετα ευχαριστημενος) και εκανα ολα τα updates μεσω wi-fi. Ολα δουλευαν απροσκοπτα και χωρις κανενα προβλημα.... Μολις κατεβαζω το internet channel και αρχιζω να χρησιμοποιω τον opera το wiimote αρχιζει να μου κανει τρελά... α) εσβηνε κατα τη διαρκεια της πλοηγησης β) εχανε το συγχρονισμο του καθε φορα που αλλαζα καναλι ή οταν επεστρεφα στο κεντρικο μενου (ποτέ κατα τη διαρκεια παιχνιδιου) ψαχνοντας ξενα φορουμς βρηκα και αλλους που αντιμετωπιζαν παρομοια προβληματα και δοκιμασα τις λυσεις που προτειναν.. Ολα καλα το wiimote επανηλθε αλλα για πολυ λιγο αφου αρχισε παλι τα τρελα του σε σημειο που να ειμαι αναγκασμενος να σβηνω το wii, να βγαζω τις μπαταριες, να ανοιγω το wii και να συγχρονιζω καθε φορα που εμπαινα στο κεντρικο μενου ή αλλαζα παιχνιδι...... Αφου απελπιστηκα ειπα να αγορασω ενα καινουργιο wiimote μπας και γλυτωσω..... Το συνδεω λοιπον το καινουργιο και ως δια μαγειας ολα λειτουργουσαν ρολοι (ολη την ημερα)....και μαλιστα λειτουργουσε και το δευτερο wiimote απροσκοπτα.. Παω την αλλη μερα να ανοιξω το wii και παλι τα ιδια... Οχι μονο τα τεσσερα leds μενουν μονιμως αναμμενα αλλα αυτη τη φορα δεν μπορω να τα συγχρονισω με τιποτα... Δοκιμασα τα παντα,εψαξα ολα τα φορουμς αλλα κανενας δεν εχει τοσο σοβαρο προβλημα..Ολοι στο τελος τα καταφερνουν... Εγω τριτη μερα που παιδευομαι και τιποτα ακομα.... Τι να κανω? (please help)
asmilon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα να βγαλεις το Wii σου απο το ρευμα για λιγο, μαζι με τις μπαταριες απο τα χειρηστηρια και να τα ξανασυνδεσεις μετα απο λιγο. Πολυ κουλο προβλημα, αν συνεχισει πηγαινε το για αντικατασταση μαζι με την αποδειξη αγορας σου...
babogiallos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα να βγαλεις το Wii σου απο το ρευμα για λιγο, μαζι με τις μπαταριες απο τα χειρηστηρια και να τα ξανασυνδεσεις μετα απο λιγο. Πολυ κουλο προβλημα, αν συνεχισει πηγαινε το για αντικατασταση μαζι με την αποδειξη αγορας σου... Το εχω δοκιμασει αυτο φιλε απειρες φορες...καποιες φορες επανηλθαν....αυτη τη φορα ομως τιποτα.... λετε να ειναι προβληματικο? πρεπει να ειναι το μοναδικο που δεν συγχρονιζει με τιποτα...σε μενα ετυχε μετα απο ποσες μερες θα λαβω το καινουργιο αν παω για αντικατασταση? (επαρχια μενω και το πηρα απο καταστημα που δεν εχει αλλα wii)
asmilon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Πηγαινε το για αντικατασταση, προφανως ειναι προβληματικο -δε εχει χτυπησει η κονσολα η τα χειρηστηρια πουθενα σωστα? Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο απο μεριας σου...
babogiallos32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πηγαινε το για αντικατασταση, προφανως ειναι προβληματικο -δε εχει χτυπησει η κονσολα η τα χειρηστηρια πουθενα σωστα? Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο απο μεριας σου... οχι δεν εχει χτυπησει η κονσολα απλα μου κανει εντυπωση που ειμαι ο μοναδικος που δεν εχει τελικα καταφερει εστω και με κοπο να το συγχρονισει.... Μηπως φταιει κατι αλλο...τα updates πχ? (θυμιζω οτι πριν τον οπερα ολα δουλευαν ρολοι... Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις ?(χωρις να χρησιμοποιησω τα wiimotes φυσικα...)
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να σβησεις τον Opera και να δεις πως συμπεριφερεται η κονσολα μετα. Το κανεις μεσα απο το disks managment αν δε κανω λαθος.
babogiallos32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να σβησεις τον Opera και να δεις πως συμπεριφερεται η κονσολα μετα. Το κανεις μεσα απο το disks managment αν δε κανω λαθος. αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα wiimotes πως γινεται να μπω στο μενου???????
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μαλλον τοτε η μονη λυση σου ειναι να το επιστρεψεις για να στο αντικαταστησουν...
Olorin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Κάτι εντελώς άσχετο και ολίγον τι τραβηγμένο... Μήπως... λέω μήπως έχεις τίποτα ισχυρές πηγές φωτός από πίσω (χριστουγεννιάτικο δέντρο???)??? Γιατί παρόμοια προβλήματα (σε μικρότερο βαθμό, βέβαια) μου παρουσιάστηκαν στιγμιαία όταν άναψα κάτι χριστουγεννιάτικα φωτάκια δίπλα στην τηλεόραση κι ευτυχώς μου έκοψε και το σκέφτηκα αμέσως ότι αυτό θα φταίει... Είπαμε, είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά σκέφτηκα να το προτείνω...
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Olorin πιστευω πως εχεις δικιο, θα μπορουσε αυτο να ειναι προβλημα, αν δε ειναι προβληματικο το hardware...
babogiallos32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 δυστυχως δεν εχω καμία ισχυρή πηγή φωτός στο δωμάτιο, ουτε λαμπάκια απο χριστουγενιατικο δεντρο.... παντως επρεπε να υπαρχει και καποια λυση σε τετοιου ειδους προβληματα απο πλευρας nintendo....(πχ κατι ενσυρματο να δοκιμασεις να δεις βρε αδερφε μου.......)
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μπορει να παιζουν και τα χειριστηρια του GameCube στο αρχικο μενου, δε εχω και δε μπορω να σου πω με σιγουρια...
Vagos_46 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 εφοσον εχεις μια μολις βδομαδα που το πηρες αυριο να πας να σου δωσουν καινουργιο! προσεχε μη σου πουν τιποτα κουλα για επισκευη...
babogiallos32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 καθε φορά που εσβηνα το wii το εβγαζα και απο τη μπριζα.... λετε να επαιξε καποιο ρολο αυτο? ειναι καποιος που να κανει το ιδιο (αποσυνδεση απο τη μπριζα) και να μην του εχει παρουσιαστει ποτε παρομοιο προβλημα? ρωταω ουτως ωστε αν εφταιξε αυτο να το αποφυγω στο καινουργιο.... εχω μια υποψια παντως οτι αυτη μπορει να ειναι η αιτια......
Vagos_46 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο! καλυτερα κιολας ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.