Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε συνδεση λαπτοπ-ντεσκτοπ

black_eagle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα τα φωτα σας μιας και ειμαι ασχετος με τα δικτυα και δεν μπορω να βρω λυση.

εχω το ρουτερ φριτζμποξ της χολ με μια εξοδο λαν. επειδη ηθελα να μπορει να μπαινει και το λαπτοπ ιντερνετ ανεξαρτητα απο το αν ειναι ανοιχτο το ντεσκτοπ αλλα και τα δυο μαζι συγχρονως πολλες φορες πηρα ενα σουιτς 4 θεσεων. εδωσα μια παροχη στη λαν του ντεσκτοπ και μια στη λαν του λαπτοπ και ολα οκ το ιντερνετ και στα δυο μια χαρα οπως το ηθελα. ομως 8α με εξηπηρετουσε πολυ καποιες φορες να μπορω να ανταλαξω αρχεια μεταξυ των δυο. τρεχω

τον οδηγο δικτυου και στα δυο και μου λεει οτι δεν εντοπιστηκε καλωδιο δικτυου και οταν τελειωνει δεν μπορω να δω τα πισι μεταξυ τους. τι πρεπει να κανω? δεν εντοπιστηκε καλωδιο δικτυου αλλα ιντερνετ εχω κανονικα και στα δυο. εχω firewall και στα δυο to zone alarme pro και κανω allow στο νεο δικτυο και το εχει στα trusted κανονικα. τι μπορει να φταιει? κατι στον εξοπλισμο? κατι κανω λαθος?

Δημοσ.

exoume kai leme.sto ena pc ip 192.168.1.x sto deutero 192.168.1.x kai pali.gateway to frtiz px 192.168.1.1 sto idio workgroup episis .oi diskoi na ginoun share mexri na bgei to xeraki.prosexe me to firewall.kanta manually oxi me ton odigo diktiou.kai klise to zone alarm gia ligo dioti san firewall auto merikes fores sucks.

Δημοσ.

katarxin des ti ip exei to fritz.gia na deis tha pas sto enarxi ektelesi tha grapseis cmd kai enter kai meta ipconfig

ekei tha deis kati san auto

C:\Documents and Settings\FOUTFOUT>ipconfig

Windows IP Configuration

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.30

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

ta noumera pou blepeis sto diko sou tha pas na ta grapseis xirokinita sto menu enarxi control panel network conection dexi klik kai properties sto locan area connection kai meta properties sto tcp ip.dns grafeis tou isp sou i opioudipote thes.an anti gia ipconfig grapseis ipconfig /all tha deis kai tous dns.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Εχω παρομοιο προβλημα.Θελω να κανω δικτυο συνδεοντας το laptop ασυρματα και το desktop με θυρα ethernet.Το μοντεμ μου ειναι ειναι το λινκσυς wireless 200G.εχω βαλει τις ip οπως γραφεις παραπανω και στο desktop kai sto laptop.Μου βγαζει ομως την εντολη οτι υπαρχει και αλλη συνδεδεμενη στο δικτυο συσκευη με τις ιδιες ip.Ετσι δεν μπορω να ανοιξω σελιδες.Δινοντας τις εντολες start -> run -> cmd -> ping και την ip του μοντεμ μου βγαζει οτι εχω 100% απωλειες.Μιπως ητανε λαθος που εβαλα τις ιδιες ip?Πλεον δεν μπορω να μπω απο κανεναν υπολογιστη internet.Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια

Connection-specific DNS Suffix . :

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.2

Δημοσ.

to ka8e pc prepei na exei ALLI IP kai idio gateway......

sini8os, 192.168.1.1 einai i IP tou router pou paei na pei oti prepei na tin valeis san gateway kai ip sto ka8e pc dose 192.168.1.X kai 192.168.1.Y

opou x kai Y megalutero apo 2 kai mikrotero apo 255.

subnet os exei

Δημοσ.

sou apantisa me pm ti na baleis.

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.3

kai

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4

Δημοσ.

poulino eisai kalo paidi k gennaio palikari....

exeis kanena link gia na mou deixneis amesws tin ip mou?....to eixa dei se pio palio post alla variemai na psaxnw k to post alla k tin ip mou.....variemai na zw telika o athofovos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...