Προς το περιεχόμενο

Case για κατεβαστήρι

Overseer486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν το βάζεις στο μπάνιο κάτω από το καζανάκι;

---

Προσοχή: πολλά τροφοδοτικά έχουν ΜΕΓΑ πρόβλημα λόγω υγρασίας και γράφουν ότι είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους...

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το pc/τροφοδοτικό ειναι αναμένο και ζεστο, έχει και παλι προβλημα? υπάρχει δλδ και πάλι πι8ανότητα να μαζευτεί υγρασία και στα ζεστά σημεία?

Δημοσ.
Χμμμμ....

Ξέρω όμως οτι τα κουτιά αυτά τσιμπάνε λίγο....

Μήπως θυμάσαι τιμή στο περίπου? (αν το εχεις ψαξει ο ίδιος δλδ)

(btw awsome signature :D)

δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο έκανε, νομίζω κανα 40αρι σε αυτό το μέγεθος, αλλά

μπορείς να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού για πιο σίγουρα

καλή χρονιά κιόλας :)

Δημοσ.

λοιπον θα προτεινα να πας να αγορασεις ειδικα φιλα μονωσης και θα τιλιξεις εσωτερικα και εξωτερικα το κουτι με αυτα και ετσι θα γλυτωσεις απο δυο πραγματακια απο τον ηχο την υγρασια και τις ασχιμες καιρικες συνθικες.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να πιάσει φωτιά όλο αυτό? Κ αν πιάσει φωτιά θα καεί μόνο το κουτί σωστά? Έχω ένα κόλλημα με αυτό το θέμα. Θέλω να βάλω ένα κατεβαστήρι έξω αλλά φοβάμαι μήπως γίνει κανάμπάμ

Δημοσ.

@andreapaog328

Δυστυχώς ο δίσκος που θα βάλω πάνω κάνει έναν πολύ ψιλό ήχο (σε γελοίο βαθμό...) οπότε το μέσα στο σπίτι το ξεχνάμε. Τώρα το "συρτάτρι ανάποδα" δεν μου ακούγεται τοσο καλή ιδέα. Πιστεύω οτι είναι πολύ εκτε8ειμένο ετσι.

@fg9000

ναι αλλα δεν θα κάψω το pc έτσι? αντε τώρα είναι χειμώνας, ίσως να τη παλέψει, αλλά δεν πιστεύω να βγάλει άνοιξη/καλοκάιρι ετσι.

@aspirin

οι πιθανότητες να πάρει φωτιά είναι ελάχιστες/ανυπαρκτες. το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σκάσει κανας πυκνωτής. Φωτιά μπορεί να πάρι μόνο αν τοπο8ετήσεις το τροφοδοτικό κοντά σε κάποια μόνωση (και είσαι και αφάνταστα γκαντέμης :mrgreen:)

Α! και καλή χρονιά σε όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...