Overseer486 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Η άλμη είναι μη αγώγιμη? Κάνει και για άλμη-cooling δλδ?
SL9S9 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν το βάζεις στο μπάνιο κάτω από το καζανάκι; --- Προσοχή: πολλά τροφοδοτικά έχουν ΜΕΓΑ πρόβλημα λόγω υγρασίας και γράφουν ότι είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους...
Overseer486 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Απο τη στιγμή που το pc/τροφοδοτικό ειναι αναμένο και ζεστο, έχει και παλι προβλημα? υπάρχει δλδ και πάλι πι8ανότητα να μαζευτεί υγρασία και στα ζεστά σημεία?
tarrasque Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Χμμμμ....Ξέρω όμως οτι τα κουτιά αυτά τσιμπάνε λίγο.... Μήπως θυμάσαι τιμή στο περίπου? (αν το εχεις ψαξει ο ίδιος δλδ) (btw awsome signature ) δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο έκανε, νομίζω κανα 40αρι σε αυτό το μέγεθος, αλλά μπορείς να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού για πιο σίγουρα καλή χρονιά κιόλας
andreapaog328 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 giati den to vazeis se kamia ntoulapa h se syrtari? Ta kleineis ola me siloteip kai den akous tipota... Alliws sth veranta kai to skepazeis me ena syrtari anapoda.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 λοιπον θα προτεινα να πας να αγορασεις ειδικα φιλα μονωσης και θα τιλιξεις εσωτερικα και εξωτερικα το κουτι με αυτα και ετσι θα γλυτωσεις απο δυο πραγματακια απο τον ηχο την υγρασια και τις ασχιμες καιρικες συνθικες.
aspirin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 υπάρχει περίπτωση να πιάσει φωτιά όλο αυτό? Κ αν πιάσει φωτιά θα καεί μόνο το κουτί σωστά? Έχω ένα κόλλημα με αυτό το θέμα. Θέλω να βάλω ένα κατεβαστήρι έξω αλλά φοβάμαι μήπως γίνει κανάμπάμ
Overseer486 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 @andreapaog328 Δυστυχώς ο δίσκος που θα βάλω πάνω κάνει έναν πολύ ψιλό ήχο (σε γελοίο βαθμό...) οπότε το μέσα στο σπίτι το ξεχνάμε. Τώρα το "συρτάτρι ανάποδα" δεν μου ακούγεται τοσο καλή ιδέα. Πιστεύω οτι είναι πολύ εκτε8ειμένο ετσι. @fg9000 ναι αλλα δεν θα κάψω το pc έτσι? αντε τώρα είναι χειμώνας, ίσως να τη παλέψει, αλλά δεν πιστεύω να βγάλει άνοιξη/καλοκάιρι ετσι. @aspirin οι πιθανότητες να πάρει φωτιά είναι ελάχιστες/ανυπαρκτες. το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σκάσει κανας πυκνωτής. Φωτιά μπορεί να πάρι μόνο αν τοπο8ετήσεις το τροφοδοτικό κοντά σε κάποια μόνωση (και είσαι και αφάνταστα γκαντέμης ) Α! και καλή χρονιά σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.