Προς το περιεχόμενο

Case για κατεβαστήρι

Overseer486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόοοοοοοννν......

εχω ενα πισακι το οποίο θα πάει για κατεβαστήρι, στο μπαλκόνι του σπιτιού (με wireless) για να μη μου σπάνε τα @@ οι ανεμιστήρες.

το μόνο πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν θέλω να το βάλω σε κουτί pcιού, γιατί το μπαλκόνι ειναι χαμηλό και θα προκαλεί.

Σε χαρτοκουτο δεν μπαινει (όπως το προηγούμενο κατεβαστήρι μου), γιατί απο την υγρασία το χαρτί θα μαλακώσει και 8α διαλυθεί.

Επίσης είμαι τρομερά τεμπέλης για να κάτσω να κάνω κουτί (απο ξύλο/αλουμίνιο/plexi η οτιδήποτε αλλο) :P

οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη :D

(προφανώς οσο πιο φθηνή λυση τοσο καλύτερα)

υπόψην οτι η μητρική ειναι λίγο πιο πλατιά απο τα κουτια των nike :P

(Ωρέ λες να έπρεπε να το βάλω στο extreme pc?)

Δημοσ.

apla me enoxlei na exw fasaria sto dwmatio otan koimamai...

den me zorizoun oi anemisthres.

to pc einai enas dual p3 sta 866.

to pio zesto eksarthma 8a einai oi diskoi, stous opoious 8a valw ena 12ari fan na fysaei, kai fysika h fasaria apo to trofodotiko (palio - ths plakas)

Δημοσ.

Βαλτο σε μια ζαρντινιέρα, σκεπαζεις με νάυλον, απο πάνω μια σανίδα, και απο πάνω χώμα, και φυτεύεις βασιλικό. θα εχεις και καβάντζα για τις μακαρονάδες.

απλα πες το και στη μαμα, να μην ποτήσει με το λάστιχο και χάσουμε τα τορρεντς εν μέσω κρότων. λιγο-λιγο το νεράκι με μια σύριγγα.

Δημοσ.
Βαλτο σε μια ζαρντινιέρα, σκεπαζεις με νάυλον, απο πάνω μια σανίδα, και απο πάνω χώμα, και φυτεύεις βασιλικό. θα εχεις και καβάντζα για τις μακαρονάδες.

απλα πες το και στη μαμα, να μην ποτήσει με το λάστιχο και χάσουμε τα τορρεντς εν μέσω κρότων. λιγο-λιγο το νεράκι με μια σύριγγα.

Κορυφή.Μας έστειλες βραδυνιάτικα.Για αναβάθμιση βάζουμε κοπριά;

Δημοσ.

LOL

Σοβαρά τώρα, θα με ενδιέφερε κι εμένα να το βγάλω στο μπαλκόνι, αλλά με τη διαφορά πως δε βαριέμαι να φτιάξω κάτι για να ζήσει από την υγρασία κλπ. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

tarrasque fantazomai apanthses ston darkman kai oxi se mena :P

egw opws eipa bariemai afantasta na ka8omai na ftiaxnw case mono kai mono gia na to valw sto mpalkoni... (gia taratsa vevaia to syzhtame :D)

wre ti einai oi 2 teleytaies pci sth pic pou edwses?

wifi me 2plo interface?

riser gia mini pci h dn kserw k gw pws legetai?

kafetieres?

Δημοσ.

βασικά για 'σενα απάντησα, το case είναι έτοιμο (δεν είναι κατασκευή) εσύ απλά βιδώνεις τα πράγματα σου. θέλει δουλίτσα δε λέω αλλά είναι safe από υγρασίες , αέρηδες κλπ και δεν πιάνει και χώρο στο σπίτι :)

αυτά που βλέπεις κάτω είναι 4απλοί adaptors με 4 καρτούλες cm9 802.11a :) για σκοπούς amwn όπως σου είπα

Δημοσ.

Χμμμμ....

Ξέρω όμως οτι τα κουτιά αυτά τσιμπάνε λίγο....

Μήπως θυμάσαι τιμή στο περίπου? (αν το εχεις ψαξει ο ίδιος δλδ)

(btw awsome signature :D)

Δημοσ.

Μόλις μου'ρθε η ιδέα.

Ένας τενεκές θα κάνει τη δουλειά!

Ανοξείδωτος, μεταφέρεται εύκολα από την λαβή, δεν προκαλεί. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ανοιχτήρι κονσέρβας.

Τί μου λέτε για imac και ιστορίες...Σκοπεύω να βάλω το τενεκέPC στην ευρεία παραγωγή και να γίνω ζάπλουτος!

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα κάπου είχα δει ένα pc-κάδο σκουπιδιών (σαν αυτούς τους μεγάλους τους μεταλλικούς που έχει ο δήμος στουσ δρόμους).

Ένα τέτοιο ίσως να ψηνόμουν να κάτσω να το προσπαθήσω :D

Edit: ιδού και το link http://funhight.blogspot.com/2006/11/trash-can-pc.html

Δημοσ.
Μόλις μου'ρθε η ιδέα.

Ένας τενεκές θα κάνει τη δουλειά!

Ανοξείδωτος, μεταφέρεται εύκολα από την λαβή, δεν προκαλεί. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ανοιχτήρι κονσέρβας.

Τί μου λέτε για imac και ιστορίες...Σκοπεύω να βάλω το τενεκέPC στην ευρεία παραγωγή και να γίνω ζάπλουτος!

Μη ξεχασεις να βγαλεις το τυρι. Μετα βαλε το PC μεσα στην αλμη. Με αυτο τον τροπο δεν χρειαζεται καν να στησεις antivirus, antispyware, firewall κλπ, ενω ταυτοχρονα προστατευεται και απο τους κραδασμους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...