Προς το περιεχόμενο

Neo laptop...

kostasgr25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινω κατι σε Τοσιμπα που ειναι πολυ αξιοπιστα, οσο για τις εγγυησεις θυμιζουμε οτι υπαρχει οδηγια της Ε.Ε. για 2 χρονια εγγυηση και ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν τι προδιαγραφες οι κατασκευαστες..

Δημοσ.

Θα πρότεινα Asus.

Έχω τον Asus A6Ja και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Πολυ ποιοτική κατασκεύη. 2 χρόνια on site εγγύηση.

Κανένα πρόβλημα μέχρις στιγμής.

Τα πάντα δουλεύουν άψογα.

Γνώμη μου είναι ότι επειδή το laptop είναι μια σοβαρή εκταμίευση και από τη φύση τους πιο "ευαίσθητες" κατασκεύες, να δώσεις σήμερα 100 Ευρώ παραπάνω για κάτι πραγματικά επώνυμο και ποιοτικό κι ας έχει τα ίδια specs παρά να λυπηθείς το κατοστάρικο.

Πχ όταν αγόραζα τον δικό μου, είχα βρει Acer με 20GB μεγαλύτερο δίσκο και TV Tuner στα ίδια λεφτά με το δικό μου.

Διαβάζοντας τα ποσοστά αστοχίας των Acer και την κακή συνήθως after sales υποστήριξη, ποτέ δεν το μετάνιωσα.

Δημοσ.

Καταρχάς μπορείς να δεις τα μοντέλα στο site της μαμάς:

http://www.asus.gr/

Και μετά γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο skroutz για το συγκεκριμένο μοντέλο που σε ενδιαφέρει?

Δημοσ.
Προτεινω κατι σε Τοσιμπα που ειναι πολυ αξιοπιστα, οσο για τις εγγυησεις θυμιζουμε οτι υπαρχει οδηγια της Ε.Ε. για 2 χρονια εγγυηση και ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν τι προδιαγραφες οι κατασκευαστες..

όταν λες υποχρεωμένοι τι ακριβώς εννοείς?? μπορώ να υποχρεώσω την hp να μου δώσει 2 χρόνια εγγύηση στον φορητό που θα θελα να αγοράσω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...