Προς το περιεχόμενο

Backup και format

mastelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους

Επειδη διαπιστωσα οτι αρκετα πραγματα δεν πανε καλα στο pc μου προσπαθησα και εκανα ενα win recovery αλλα τα ιδια προβληματα συνεχιζονται και προστεθηκαν και αλλα.

αποφασισα να κανω format αλλα προβλιματιζομε πολυ γιατι εχω πολλα πραγματα που δεν θελω να χασω οπως ενα ασυρματο δικτυο που εχω στησει

και ολη αυτη η διαδικασια να ξαναβαλω τα παντα σε σειρα να σωσω email-favorites και να ξανακανω το ιδιο setup poy εφτιαξα σιγα σιγα μου φαινεται ΒΟΥΝΟ

απο την αλλη δεν λειτουργει σωστα το pc και με τρελενει και αυτο.

υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου σωζει ολες τις βασικες ρυθμισεις που εχω κανει συν τα e-mails-favorites-password?

Δημοσ.

1)Για τα favorites άνοιξε τον ΙΕ πήγαινε εισαγωγή-εξαγωγή και κάντα κάπου εξαγωγή (όχι στο δίσκο που θα κάνεις φορμάτ)

2)Για τα e-mails πάρε και φύλαξε όπως είναι τον φάκελο

C:\Documents and Settings\χχχχχχ\Local Settings\Application Data\Identities\{6CC9E248-A731-4EA8-89F6-992B187A7726}\Microsoft\Outlook Express

όπου χχχχχ είναι το όνομα σου. Μετά το φορμάτ τον ξαναβάνεις στην θέση του και είσαι έτοιμος.

Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει την θέση στο φάκελο φύλαξης των email σε άλλο δίσκο και μετά από φορμάτ απλά ξαναδίνω στο outlook express να βλέπει και να φυλάει τα μυνήματα εκεί.

3) Για τους πάσης φύσεως κωδικούς τώρα τα πράγματα μάλλον ίσως να είναι λίγο δύσκολα αν δεν τους έχεις κρατήσει κάπου.

Εγώ χρησιμοποιώ το Internet Password Recovery Toolbox

Καλύτερα να έλεγα το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά :mrgreen: και έβγαλα όλους τους κωδικούς μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...