ergidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Ενα μεγαλο προβλημα. Εχω τα ουιντοους ξπ και καπου καπου οχι πολυ συχνα και ξαφνικα το βελακι παγωνει και δεν κινειται ντιπ. Μονη λυση κανω ρεσταρτ. Αυτο γιατι συμβαινει και πως μπορει να διορθωθει εκτος απο ρεσταρτ τι αλλο να κανω???
Pink_Panther Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Pio mouse exeis? Sthn usb to sindeeis? Einai asyrmato?
Exiled2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 σίγουρα παγώνει μόνο το ποντίκι? Το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά όταν δεν σου δουλεύει το ποντίκι?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 ναι και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα. Φταίει: 1)Ή δεν έχει μπαταρίες(προφανώς για ασύρματο θα μιλάς) 2)ή δεν το έχεις συνδέσει καλά στην θύρα.
ergidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια . καταρχας ευχαριστω. Το μηχανημα ειναι λαπτοπ και χρησιμοποιω το θερμικο ποντικι (δακτυλικο) και ναι το λαπτοπ και πληκτρολογιο συνεχιζουννα δουλευουν πολυ καλα
harrys23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μαλλον πρεπει να κανεις μια επισκεψη στο καταστημα που το πηρες.. αλλα πριν δες μεσα απο Bios τι θερμοκρασιες εχει η CPU..
ergidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 OK ala pos ta do tin sigekrimeni termokrasia?? Epexergastis core duo pou os gnoston den zesteni poli. Alla an ontos ine afto tote ti ginete???
Creation Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια . καταρχας ευχαριστω. Το μηχανημα ειναι λαπτοπ και χρησιμοποιω το θερμικο ποντικι (δακτυλικο) και ναι το λαπτοπ και πληκτρολογιο συνεχιζουννα δουλευουν πολυ καλα Τι λάπτοπ είναι φίλε μου;
reset4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 eisai sigouros oti pagwnei mono to velaki? emena pagwnei olo to pc, eidika otan kanw kleisi dial up me to modem. an pagwnei olos o upologistis mporeis na to katalaveis otan paizei mousiki, tha kanei diakopes.. emena einai Acer Aspire 1663WLMi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.