macis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Το MacBook μου έχει ένα stuck pixel το οποίο πρέπει να είναι μπλε(όταν έχω μπλε φόντο δεν φαίνεται).Τι μπορώ να κάνω.Αν απευθυνθώ στην Rainbow επειδη το μηχάνημα είναι καινούργιο έχω ελπίδα να αντικατασταθεί;
xalia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 πρόσφατα έσωσα ένα laptop με stuck pixel (μπλε έδειχνε) με το δάχτυλο απαλό μασάζ στην οθόνη και μπορεί να φύγει... θα σου πρότεινα ν μη μπλέξεις με rainbow και να το γυρίσεις πίσω στο κατάστημα που το πήρες...
macis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Από Multirama(δηλ με άλλα λόγια Rainbow...) έγινε η αγορά θα το δεχτούν;Τι άλλο μπορώ να κάνω;
kostasplak1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 nomizo einai kapoia programmatakia pou mporei na sou ksekolisoun kapoia pixel sto insomnia prepei na to eixa diavasei, kane ena search, isos vreis kati!
macis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Τα δοκίμασα,δοκίμασα και μασάζ αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;(επικοινωνία με Rainbow ή Multirama)
Boban Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 koita prepei na vreis prota ti eggiisi dinoun se dead pixel an einai pano apo ena pixel (kati tetio fantazomai ) ksexnato. Ego otan pira rotisa sto magazi kai den xerane alla eftixos den xreiastike
xalia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 πρώτη κίνηση πας multirama τσαμπουκαλεμένος και ζητάς αντικατάσταση. στη τελική καινούριο μηχάνημα είναι δεν έμεινες ευχαριστημένος και δεν έχεις να χάσεις και τίποτα!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Σιγά μη δίνει η rainbow 0 pixel, θα με εξέπληττε θετικά!
silencer51 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Το Media Markt πάντως εφαρμόζει την τακτική της Apple στο εξωτερικό, δηλαδή για 14 μέρες μετά την αγορά έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής του υπολογιστή με άλλο στο παραμικρό πρόβλημα (π.χ. καμμένο πίξελ) ή απλά αν πιστεύεις οτι δεν σου κάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.