Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα ρεύματα

adhs_gti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει εδώ και 2 μέρες και χτυπάει το pc alert ότι έχει πέσει η τάση στα 3.3ν όταν παίζω κανένα παιχνίδι. Όταν είμαι σε περιβάλλον windows η τάση επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα αλλά και πάλι όχι στα 3.3ν. Έχω αλλάξει τροφοδοτικό(550W) εδώ και 4 μήνες και τώρα του κάπνισε να χτυπάει!!!

Ξέρετε ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει?

Η τροφοδοσία των 3.3ν είναι για AGP, PCI slots, RAM και CPU αν ξέρω καλά.

Υπάρχει καμιά λύση?

Δημοσ.

για μετρα την με ένα πολύμετρο να δεις αν όντως έχει πέσει γιατί από τα utilities μην την ψάχνεις μετρα το σε full load και idle κατάσταση και πες μας τις τιμές

Δημοσ.

δεν έχω πολύμετρο για να κάτσω να μετρήσω την τάση αλλά η πλάκα δεν είναι που μου το βγάζει τώρα αυτό το πρόβλημα (αν είναι απο το τροφοδοτικό) αντι να μου το είχε βγάλει από την αρχή που το έβαλα! το τροφοδοτικό είναι ένα Q-TEC 550W.

Δημοσ.

δεν είναι πλάκα μπορεί το τροφοδοτικό να τα έφτυσε και να πέσαν οι τάσης του μην αμφιβάλλεις γιατί και για τα Q-Tec δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λογία οπότε η πας και παίρνεις ένα τροφοδοτικό από κάποιον γνωστό σου και το δοκιμάζεις η πας και αγοράζεις ένα πολύμετρο τις πλάκας και το μετράς, με πιο πρόγραμμα βλέπεις τις τάσης δοκίμασε και κανένα άλλο, ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσ.
δεν είναι πλάκα μπορεί το τροφοδοτικό να τα έφτυσε και να πέσαν οι τάσης του μην αμφιβάλλεις γιατί και για τα Q-Tec δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λογία οπότε η πας και παίρνεις ένα τροφοδοτικό από κάποιον γνωστό σου και το δοκιμάζεις η πας και αγοράζεις ένα πολύμετρο τις πλάκας και το μετράς, με πιο πρόγραμμα βλέπεις τις τάσης δοκίμασε και κανένα άλλο, ποτέ δεν ξέρεις

tora pleon mou to kanei kai sta windows sta kala kathoumena.ta neura mou!!! :evil: :evil: na do pote tha kaei k na bgazei foties to rimadi... tha balo pali to palio trofodotiko na to dokimaso na do ti ginetai, alla tha exo problhma k me thn karta grafikon meta me to palio giati einai mikro...

Δημοσ.

τι κάρτα γραφικών έχεις δοκίμασε να δεις με το παλιό αν στο κάνει και στα windows χωρίς να παίξεις παιχνίδια απλά η κάρτα δεν θα ακουμπήσει τα κανονικά ρολόγια της λόγο ότι δεν θα έχει το ρεύμα που χρειάζεσαι αν δεν παίξεις παιχνίδι δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

και βεβαια μην περιμένεις τα 550W από Q-tec Να ιάνει καθαρά 550 αλλα όντως πες μας το σύστημα σου

cpu mobo hdd's optical drives vga

για να καταλάβεις εγώ με enermax Liberty τρέχω έναν p4 ht @ 3120 μια 7600Gs 2 Dvd-rw 3 Hdd's κάρτες tv και διαφορα αλλα και ποτε δεν είχα πρόβλημα

και όταν είχα ένα q-tec 400w η 7600GS δεν πήγαινε στα ρολόγια της με τίποτα λόγο ρεύματος

Δημοσ.

to systhma moy einai ayto:

amd athlon 2400+

256mb ram

2 hhd

2 dvd rec

ati 9550 256 mb

modem at pci

4 coolers

motherboard msi kt4av

to koyfo sth ypothesh einai oti den to ekane toso kairo k toy thn barese tora.den ebala akoma to palio trofodotiko pano.otan to balo tha ksanakoitakso ta reymata k tha sas po.

to palio trofodotiko poy exo einai ena 350w.nomizo oti ekei den tha trabaei katholoy thn karta grafikon.yparxei periptosh na ta exei paiksei h karta grafikon k na moy kanei ola ayta ta trela?

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα so αν δεν σου βγάζει antifacts και δεν trws κωλύματα τότε είσαι ok αλλα και με το παλιό τροφοδοτικό μια χαρά θα παίξει τα 550 του q-tec ούτε 300 δεν είναι πραγαμτικά οποτε μην αγχώνεσαι έτσι όπως το βλέπω εγώ μάλλον το τροφοδοτικό σου φταίει μαλών αρχίζει να πέφτει η αποδώσει του για δοκίμασε με το άλλο να δεις αν οι τάσης είναι πάλι πεσμένες all και πάλι αξιόπιστο δεν θα είναι το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να πάρεις ένα πολύμετρο και να το μετρήσεις έτσι θα σιγουρευτείς αν φταίει αυτό η όχι

Δημοσ.
δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα so αν δεν σου βγάζει antifacts και δεν trws κωλύματα τότε είσαι ok αλλα και με το παλιό τροφοδοτικό μια χαρά θα παίξει τα 550 του q-tec ούτε 300 δεν είναι πραγαμτικά οποτε μην αγχώνεσαι έτσι όπως το βλέπω εγώ μάλλον το τροφοδοτικό σου φταίει μαλών αρχίζει να πέφτει η αποδώσει του για δοκίμασε με το άλλο να δεις αν οι τάσης είναι πάλι πεσμένες all και πάλι αξιόπιστο δεν θα είναι το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να πάρεις ένα πολύμετρο και να το μετρήσεις έτσι θα σιγουρευτείς αν φταίει αυτό η όχι

file mou molis allaksa to trofodotiko k ebala to palio.ta reumata einai sta kanonika epipeda.tha do ti mporei na ginei mhpos mporeso k to allakso apo to katasthma pou to phra me kanena allo allioa tha pao na paro ena 500ari ths thermaltake peripou sta 60euro pou brhka k teleiose h ypothesh...aganakthsa me to mpriki ton ypologisth mou :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...