Προς το περιεχόμενο

X1950Pro Vs 7600GT

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπών λόγο χριστουγέννων όλο και κάτι λίγα φράγκα θα μαζευτούν και επειδή βλέπω την X1950Προ με μεγαλύτερα νούμερα από την 7600GS που έχω λέω να την Χτυπήσω αλλα έχει ακριβώς την ίδια τιμή με την 7600GT και μπερδεύτηκα πια θα είναι καλύτερη ?

αυτήν έχω τώρα

X1950Pro

7600GT

πια λέτε είναι καλύτερη βασικά κολλάω στην ati λόγω των 256 Bit μνήμης έναντι των 128 τις Nvidia

ακούω προτάσεις ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές

και ένα συγκριτικό Για Pci Express Σημείωση εγώ μιλάω για AGP

Δημοσ.

Φίλε η 1950pro είναι απλα κορυφαία! Εδω η pci-ex είναι ξεκάθαρα πιο δυνατή απο 7900GT στο 90% των παιχνιδιών οποτε σου συστήνω αυτή....

Βεβαια πρεπει να μας πεις και τι συστημα εχεις γιατι μπορει να την κόβει ο cpu

Δημοσ.

ma den xreiazete na rotas re file giati an den kano lathos i ATI pou rotas prepei na einai kai poly akriboteri apo tin nvidia7600....opote den yparxei thema sigrisis anamesa stis 2 kartes........ego prosopika fisika protino ATI...

Δημοσ.

Ως γιατί τις έβλεπα στην ίδια τιμή 209 και η 1950Προ και η 7600GT τελοσπάντων βλέπω μια ομοφωνία οπότε πάμε στον δρόμο του γυρισμού για την AMD/ATΙ :-D

Δημοσ.

ωραίος και κοίτα αν δεν ρώταγα μπορεί να τα έσκαγα κιόλας για την 7600 είδες αν δεν ψάχνεις σε πολλά μαγαζιά έμεινα ολίγον μαλάκας

Δημοσ.

όχι φίλε μου απόλυτος κανένα οι τάσεις του είναι σταθερές όπως ήταν (πολιμετριμένες) βέβαια δεν έχω πειράξει ακόμα καθόλου την κάρτα σε θέμα ο\c αλλά όταν βρω χρόνο θα το κάνω και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...