A3TeRnuS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους/ες εδω... Εχω ενα συνεχες προβλημα με την συνδεση DSL τελευταια... Συνεχεια και σε τυχαια διαστηματα χανω το link μου με τον ΟΤε και οταν το χανω το μονο που βρισκω στο Event Viewer των ΧΡ ειναι: Event ID 8033 Source BROWSER "The browser has forced an election on network \Device\NetBT_Tcpip_{03F0371D-9D08-4230-AEE6-39105456F300} because a master browser was stopped." Το θεμα ειναι οτι η MS λεει οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι,αλλα καθε φορα που εμφανιζεται το μηνυμα αυτο το μονο που με σωζει ειναι να κανω χειροκινητα restart στο Speedtouch modem/router μου... Το δικτυο κολλαει τελειως,δεν μπορω να κανω Repair LAN...τιποτα! Οποιος μπορει ας βοηθησει σας παρακαλω... N.
anaxiopistos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μας βοηθας,ριξε μας στατιστικα απο το ρουτερ σου για να καταλαβουμε τι γινεται.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 signomi esixaneis tin sindesi me ton router i xanei sigxronismo ton modem.giati esi mou les dio diaforetika pragmata.oti apo tin mia den kanei repair apo tin alli oti den klidonei i grammi me ton ote.kamia sxesi entelos to ena me to allo.ti apo ta 2 ginetai?
A3TeRnuS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια,αυτο που προφανως συμβαινει ειναι να χανεται ο συγχρονισμος με την γραμμη...Απ οσο εψαξα ισως να οφειλεται και στην USB συνδεση του με το PC... Εκανα απενεργοποιηση την δυνατοτητα των ΧΡ να κοβει το ρευμα για εξοικονομηση ενεργειας στις USB θυρες μηπως και πετυχω τιποτα...Ιδωμεν! Απο κει και περα συμβαινει ακριβως οτι λεω...τι αλλο θελετε να σας παραθεσω; Οτι πληροφορια θα βοηθουσε το troubleshooting εδω ειμαι να σας την δωσω... Ν.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 an milame gia usb modem allaxe drivers .i min po dokimase me kana router.
A3TeRnuS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Προσπαθω να το κανω να δουλεψει μεσω ethrernet,αλλα τζιφος... Ψαχνω παντου νεους USB Drivers,αλλα τιποτα... Ν.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 isa pou pio eukola douleuei me ethernet para me usb.den pernas oute drivers oute tipota .apla i karta na einai sto automato ip kai na ine perasmeni kai esi apla kaneis plug in to ethernet.prosexe me ta firewall mono
A3TeRnuS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ναι,αλλα δεν το βλεπει με τιποτα... Αυτοματο ΙΡ και ολα ειναι οκ... Κανω ping στο IP της καρτας και ολα οκ! Στο Control Panel του Speedtouch (web interface) ομως δεν μπορω να μπω ουτε ιντερνετ εχω... Ν.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 otan kaneis ipconfig exei parei ta noumera pou prepei?apantaei o router se ping???me allo kalodio?
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 mipos exeis crossover kalodio k prospatheis na sindeseis to pc me to router? thelei straight kalodio.
A3TeRnuS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δινω στην ethernet καρτα μου το ΙΡ 192.168.1.65 και οταν κανω Ρing απανταει κανονικοτατα... Στο control panel του speedtouch μεσω web interface δεν μπορω να μπω με τιποτα ομως και ουτε ιντερνετ εχω... Ημαρτον δηλαδη... Ν.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ipame na kaneis ping ton router oxi to idio to pc.kai sto ipconfig ti dixnei?
A3TeRnuS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα αγορασα μια LAN PCI καρτα να βρω την ησυχια μου... Το θεμα ειναι οτι ενω συνδεομαι κανονικα πλεον μεσω ethernet και ενω μπαινω κανονικα στο control panel του Speedtouch με το web interface και μαλιστα ενω δειχνει το Internet Test καθ ολα οκ, εν τουτοις δεν εχω ιντερνετ! Στο Firefox και μονο... Utorrent & Limewire εχω κανονικοτατα...Ημαρτον! Τι μπορει να φταιει ρε γαμωτο;!; :evil: Ν.
A3TeRnuS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 dose karfota ta dns. Ωραιος! Με αλλα λογια;!;:neutral: Η οτε δινει DNS 190.170.0.1 κ 190.170.2.2. Με αυτα δεν πολυβλεπω ιντερνετ... Εδωσα 192.168.1.254 (Του μοντεμ) και ολα καλυτερα... Τουλαχιστον βλεπω και καμμια σελιδα...:? Αυτο εννοουσες;!; Ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.