Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον my book WD250G

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα που λετε τον 250αρη WD με 105 ευρω απο multirama.τον συνδεω στον φορητο μου και ενω δειχνει οτι τον αναγνωριζει δεν τον βλεπω πουθενα και μου βγαζει ενα μυνημα οταν τελειωνει η εγκατασταση του ως εξης: <<δεν ειναι δυνατη η φορτωση απο τα windows του προγραμματος εγκαταστασης για volume.επικοινωνηστε με τον προμηθευτη του υλικου για βοηθεια>>.Ειπα μηπως ειναι προβληματικος ο σκληρος αλλα οταν τον συνδεσα σε desktop η/υ δουλεψε κανονικα.τον εκανα και ntfs.τον ξανασυνδεσα στον φορητο και παλι τα ιδια.εν το μεταξυ αν μπω στην διαχειριση δισκων τον βρισκω κανονικα,και φορμαρισμενο σε ntfs.του δινω και γραμμα για να μπορεσω να μπω στον wd και απο την διαχειριση δισκων ανοιγει κανονικα(εβαλα και μερικα αρχει μεσα αλλα δεν τα αποθηκευει με το πληρες ονομα τους αλλα μονο με 8 γραμματα!!!).και συνεχιζει να μην φαινεται πουθενα.εχω προσβαση μονο μεσα απο την διαχειριση δισκων.τα εχω παιξει.ξερει κανεις καποια λυση ρε παιδια.ευχαριστω.και με την ευκαιρια καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους.

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα του δίσκου ή τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα μόνο του δίσκου αλλά μια συνολική δυσλειτουργία του συστήματος, πιθανότερα από την εγκατάσταση των windows σου, που προκαλεί αυτό το ζήτημα. Το μήνυμα λέει ξεκάθαρα ότι το σύστημα δεν αναγνωρίζει σωστά το id του δίσκου κι έτσι δεν μπορεί να τρέξει τον ανάλογο driver. Γι αυτό τον βλέπει σαν hardware αλλά δεν μπορεί να το συσχετίσει με το αντίστoιχο software.

Λιγα πράγματα μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις( ξαναβάλε τους drivers της ΜΒ και αν δεν δουλέψει καθαρή εγκατάσταση των Win), αλλά καταρχήν βάλε ένα liveCD linux π.χ knoppel. Αν τον βρεί κανονικά τότε φταινε τα ΧΡ αλλιώς το πιο πιθανό να υπαρχει πρόβλημα στις USB του laptop σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...