warrior13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 thelo ena monitor gia na to sundeso me ena x360 katalixei sto samsung sm940bw.poia h gnomh sas?axizei?to vrika 270e.
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Γιατί δεν περνεις τηλεόραση που να γινεται και μόνιτορ? Με αυτα τα λευτά πέρνεις 26άρα. Και όταν θές να δουλέψεις τα windows μπορείς να βάλεις πλαίσιο και να φέρεις την οθόνη στα μέτρα μίας 19άρας. Σκέψου το. ΥΓ: Εχω 360 και δεν το χορτένω ούτε στην 26άρα!! Σκέφτομαι για 32 σε μερικούς μήνες!Απόλυτη γκαβομάρα!
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Έχεις κάτι καλό να προτείνεις για tv? Είμαι στα ψαξίματα για 30-32" στα 800-1000 €... Υπάρχει κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά; Ξέρει κανείς καμια καλή σχετική προσφορά σε κανένα κατάστημα στη θεσσαλονίκη; Ήδη έχω βέβαια κάποιες στα υπόψη.. αλλα δεν θα με χαλάσει κ κάποια άλλη πρόταση... Υγ: Γιατί δεν υπάρχει κάπου χώρος για "οθόνες" τηλεόρασης στο φόρουμ; Πλέον είναι must για τους περισσότερους gamers... Τηνχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.