Προς το περιεχόμενο

modem από γερμανία

insomnias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγο καιρό γύρισα από Γερμανία και έφερα ένα ethernet modem που χρησιμοποιούσα εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω εδώ. Η έξοδος που πάει απο το modem στη γραμμή του τηλεφώνου είναι για ethernet και δεν βρίσκω καλώδιο από ethernet σε βίσμα τηλεφώνου ή κάποιον παρόμοιο αντάπτορα.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το συνδέσω στο ελληνικό δικτυο;

Το modem είναι ένα "teledat 431 LAN" και μπορείτε να το δείτε εδώ:

http://www.t-com.de/is-bin/intershop.static/WFS/EKI-PK-Site/EKI-PK/de_DE/content/animations/3d_produktshow/teledat_431_lan/360_teledat_431_lan.html

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει παντως ο ανταπτορας γιατι τον εψαχνα και εγω περισυ τετοια εποχη και ειχα βρει.. Δοκίμασες σε Ραδιο Κατουμα? Νομίζω κατι ειχα βρει εκεί στην Καλλιθέα αλλά δεν ειμαι και σίγουρος. Παντως ειχα βρει και επαιζε μια χαρα.

με το βύσμα του τηλεφώνου κατευθείαν δεν είχε κάτσει. θα δοκιμάσω πάλι στον κατουμα αν και νομιζω είχα κοιτάξει σε πολλα μαγαζιά.

ξέρετε μήπως πως λέγεται ο αντάπτορας; ισως βρω κάτι στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω πως λεγεται αυτο που ψάχνω.

bre paidia min me trelenete.tha pate na parete bisma gia auto?ta zyxel px ta isdn exoun 8 ari ipodoxi alla stin praxi se apires egkatastaseis bazo epitopou to4 diladi rj11 .an exeis klipsadoro to ftiaxneis esi ama thes alla den iparxei noima.koumponei kanonika apla to niotheis oti den exei koumposei alla den feugei.den iparxei logos na psaxneis oute gia klipsadoro oute gia antaptora.sto adsl stin praxi pezoun ta 2 mesea.den ginetai na min exei katsei giati apla to exo kanei apires fores na balo rj11 se thira rj45.

to basiko ine oti tha pexei mia xara kai edo ama balei to kalodio .an kai se merikes xores ipirxan 2 protipa isdn alla den nomizo na ine toso atixos.

δεν το ηξερα για 2 προτυπα isdn. το οτι εχουν σιγουρα το ειχα γιατι εψαχνα για fritzbox απο ebay και διαβασα οτι ολα τα γερμανικα ειναι isdn λογω δικτυου στην γερμανία

ego apla xereis giati to ipa.giati sta cisco 836 pou ine isdn sou ixe treis epiloges.i mia multimode i alli annex ur2 kai i alli epilogi legotan "etsi".kai ipirxe sto isdn .tora an allazei kati sto dslam kai exoun auta ta 2 den xero.den ine thema tou isdn sketo san isdn alla tou adsl over isdn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...