Προς το περιεχόμενο

chill out music

ekeinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με χάλασε ο Δελτα, όταν άρχισε να κάνει στροφή προς το έντεχνο/παραλαϊκό, αν εξαιρέσουμε ένα-δυο δουλειές με Αλεξίου και Κραουνάκη. Δοκίμασε, αν δεν το έχεις ήδη, και το κονσέρτο του Jean Michelle Jarre για το Millenium, στην Αίγυπτο. Δεν είναι το αμιγώς chill-out άλμπουμ, αλλά έχει αρκετά καλά κομμάτια για να φτιάξεις playlist ή και για μίξεις. Παλέυω να βγάλω κάτι της προκοπής στο VirtualDJ, απο τα γνωστά ήδη κομμάτια, αλλά χωρίς real κονσόλα, είμαι για κλάμματα. Θα το postάρω στο σχετικό thread που έχω ανοίξει, όταν τελειώσει.

Δημοσ.

δεν ξερω αν εχετε ακουσει nacho sotomayor.Αν οχι ,αξιζει τον κοπο να βρειτε καποια κομματια.Αρκετα μελωδικα,και chill....

Δημοσ.
nick[;1508576'']ψαξτε κ ακουστε Aes Dana - Season 5 κ θα με θυμηθειτε
καλο δεν λεω.Αλλα το βρισκω λιγο υποτονικο.Για το Carbon Based Lifeforms θα πω οτι μου αρεσε καλητερα,αλλα δεν ακουσα αυτο που ειπες.ακουσα το world of sleepers.
Δημοσ.
καλο δεν λεω.Αλλα το βρισκω λιγο υποτονικο.Για το Carbon Based Lifeforms θα πω οτι μου αρεσε καλητερα,αλλα δεν ακουσα αυτο που ειπες.ακουσα το world of sleepers.

Chill είναι! Πρέπει να είναι έστω κ λίγο υποτονικό ... :D ;]

Δημοσ.

σημερα ακουσα ενα κομματι απο το καινουργιο αλμπουμ του διαμαντοπουλου το blue.νομιζω λεγεται forest η καπως ετσι.μου αρεσε παρα πολυ!και μαλλον θα πρεπει να ακουσω ολο το αλμπουμ.

Δημοσ.
δεν ξερω αν εχετε ακουσει nacho sotomayor.Αν οχι ,αξιζει τον κοπο να βρειτε καποια κομματια.Αρκετα μελωδικα,και chill....

+1!

Απλά εκπληκτικός στο 'είδος' του..

Δημοσ.

Από ελληνική σκηνή ο Dimi Phaze με το All This Love !!

Kosta Rodriguez - Blue Grass και όποιο άλλο τραγουδάκι βρείτε από αυτόν!!

Από συλλογές προτείνω:

Erotic Lounge Deluxe Edition

Dubai Chill Lounge vol. 1 - 2 - 3

Cafe India Lounge

Chill New York - Exclusive Chill House Grooves

Δημοσ.
Από ελληνική σκηνή ο Dimi Phaze με το All This Love !!

Kosta Rodriguez - Blue Grass και όποιο άλλο τραγουδάκι βρείτε από αυτόν!!

Από συλλογές προτείνω:

Erotic Lounge Deluxe Edition

Dubai Chill Lounge vol. 1 - 2 - 3

Cafe India Lounge

Chill New York - Exclusive Chill House Grooves

για την πρωτη συλλογη,μου αρεσε πολυ,αν και πολλα κομματια τα εχω και σε αλλες συλλογες(Various Artists - Atmospheric Chillout & Reflections [2006] πχ) Και για την δευτερη επιλογη,εχω και εκει καλη γνωμη.Τις αλλες δυο δεν τις ακουσα ακομα.Για το κομματι του Dimi Phaze, καλο...........Σχετικα με οτι εγραψα πιο πανω για την συλλογη του διαμαντοπουλου ,το κομματι λεγεται forest of memories.ειναι παρα πολυ ομορφο!Αν και υποστηρικτης του παπασπυροπουλου,οφειλω να παραδεκτω οτι και διαμαντοπουλος στις δυο τελευταιες συλλογες του με εχει εκπληξει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...