Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Με χάλασε ο Δελτα, όταν άρχισε να κάνει στροφή προς το έντεχνο/παραλαϊκό, αν εξαιρέσουμε ένα-δυο δουλειές με Αλεξίου και Κραουνάκη. Δοκίμασε, αν δεν το έχεις ήδη, και το κονσέρτο του Jean Michelle Jarre για το Millenium, στην Αίγυπτο. Δεν είναι το αμιγώς chill-out άλμπουμ, αλλά έχει αρκετά καλά κομμάτια για να φτιάξεις playlist ή και για μίξεις. Παλέυω να βγάλω κάτι της προκοπής στο VirtualDJ, απο τα γνωστά ήδη κομμάτια, αλλά χωρίς real κονσόλα, είμαι για κλάμματα. Θα το postάρω στο σχετικό thread που έχω ανοίξει, όταν τελειώσει.
-nick- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ψαξτε κ ακουστε Aes Dana - Season 5 κ θα με θυμηθειτε
Powerline Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ]nick[ με μια πρώτη ακρόαση online, ακούγεται πολύ καλό. Με έβαλες στην πρίζα
-nick- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Γενικώς της Ultimae λένε. Check και : Carbon Based Lifeforms Solar Fields
ekeinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 δεν ξερω αν εχετε ακουσει nacho sotomayor.Αν οχι ,αξιζει τον κοπο να βρειτε καποια κομματια.Αρκετα μελωδικα,και chill....
ekeinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 nick[;1508576'']ψαξτε κ ακουστε Aes Dana - Season 5 κ θα με θυμηθειτεκαλο δεν λεω.Αλλα το βρισκω λιγο υποτονικο.Για το Carbon Based Lifeforms θα πω οτι μου αρεσε καλητερα,αλλα δεν ακουσα αυτο που ειπες.ακουσα το world of sleepers.
-nick- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 καλο δεν λεω.Αλλα το βρισκω λιγο υποτονικο.Για το Carbon Based Lifeforms θα πω οτι μου αρεσε καλητερα,αλλα δεν ακουσα αυτο που ειπες.ακουσα το world of sleepers. Chill είναι! Πρέπει να είναι έστω κ λίγο υποτονικό ... ;]
ekeinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 σημερα ακουσα ενα κομματι απο το καινουργιο αλμπουμ του διαμαντοπουλου το blue.νομιζω λεγεται forest η καπως ετσι.μου αρεσε παρα πολυ!και μαλλον θα πρεπει να ακουσω ολο το αλμπουμ.
Child_In_Time Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 δεν ξερω αν εχετε ακουσει nacho sotomayor.Αν οχι ,αξιζει τον κοπο να βρειτε καποια κομματια.Αρκετα μελωδικα,και chill.... +1! Απλά εκπληκτικός στο 'είδος' του..
kongo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Από ελληνική σκηνή ο Dimi Phaze με το All This Love !! Kosta Rodriguez - Blue Grass και όποιο άλλο τραγουδάκι βρείτε από αυτόν!! Από συλλογές προτείνω: Erotic Lounge Deluxe Edition Dubai Chill Lounge vol. 1 - 2 - 3 Cafe India Lounge Chill New York - Exclusive Chill House Grooves
ekeinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Από ελληνική σκηνή ο Dimi Phaze με το All This Love !!Kosta Rodriguez - Blue Grass και όποιο άλλο τραγουδάκι βρείτε από αυτόν!! Από συλλογές προτείνω: Erotic Lounge Deluxe Edition Dubai Chill Lounge vol. 1 - 2 - 3 Cafe India Lounge Chill New York - Exclusive Chill House Grooves για την πρωτη συλλογη,μου αρεσε πολυ,αν και πολλα κομματια τα εχω και σε αλλες συλλογες(Various Artists - Atmospheric Chillout & Reflections [2006] πχ) Και για την δευτερη επιλογη,εχω και εκει καλη γνωμη.Τις αλλες δυο δεν τις ακουσα ακομα.Για το κομματι του Dimi Phaze, καλο...........Σχετικα με οτι εγραψα πιο πανω για την συλλογη του διαμαντοπουλου ,το κομματι λεγεται forest of memories.ειναι παρα πολυ ομορφο!Αν και υποστηρικτης του παπασπυροπουλου,οφειλω να παραδεκτω οτι και διαμαντοπουλος στις δυο τελευταιες συλλογες του με εχει εκπληξει!
ekeinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 για οποιον ενδιαφερεται να παρει μια γευση,μπορει να στειλει ενα msg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.