Προς το περιεχόμενο

chill out music

ekeinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσταρετε τα συγκροτηματα,κομματια,η συλλογες που εχετε ακουσει και σας αρεσουν.πεστε την γνωμη σας και για την ελληνικη ηλεκτρονικη μουσικη.αξιολογοι ελληνες καλητεχνες και κομματια τους

Δημοσ.

Για την ελλαδα μου φαινεται σε καλυψε ο Spyweirdos..

Για περισσοτερες προτασεις chill/ambient/downtempo , δες το αλμπουμ 'τι προτεινει ο nick' που εχω ανοιξει, υπαρχουν αρκετες προτασεις εκει.

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω GOTAN project - La revancha del tango γιατί

αν το cd ήταν βινύλιο θα το είχα ήδη λιώσει μετά από 4 μήνες ασταμάτητης

ακρόασης.

Εννοείται πως έχεις αρκετές επιλογες.

Checkαρε τις συλλογές του Hed Kandi.

Δημοσ.

υπάρχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι τών χρηστου στυλιανου-μαρια λατσινου (smell of roses) στο αλμπουμ συλλογή hellectronic.Πιστεψτε με αξιζει να το ακουσετε!δεν είναι απλά όμορφο.Ειναι φανταστικό!

Δημοσ.
υπάρχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι τών χρηστου στυλιανου-μαρια λατσινου (smell of roses) στο αλμπουμ συλλογή hellectronic.Πιστεψτε με αξιζει να το ακουσετε!δεν είναι απλά όμορφο.Ειναι φανταστικό!

+1

Φοβερό τραγούδι Εκείνε! Ακόμη πιο πάνω αναφέρθηκαν κάποια που είναι best στο είδος

Μήπως είσαι και Vsromistis ??? :)

Δημοσ.

ενα ακόμη υπεροχο κομματι ειναι στήν συλλογή winter white,Arno elias-la corazon.Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει,και πιστευω οτι πολλοι θα το ξερεται.η συλλογη αυτη ειναι παρα πολυ καλη!

Δημοσ.
ενα ακόμη υπεροχο κομματι ειναι στήν συλλογή winter white,Arno elias-la corazon.Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει,και πιστευω οτι πολλοι θα το ξερεται.η συλλογη αυτη ειναι παρα πολυ καλη!

Δες και ένα ακόμη σε παραπλήσιο στυλ La Passionaria από Dan Stuart

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εγώ θα σου προτείνω GOTAN project - La revancha del tango γιατί

αν το cd ήταν βινύλιο θα το είχα ήδη λιώσει μετά από 4 μήνες ασταμάτητης

ακρόασης.

Εννοείται πως έχεις αρκετές επιλογες.

Checkαρε τις συλλογές του Hed Kandi.

ειχες δικιο .Πολυ ωραιο!;)
Δημοσ.

Αν βρείς πουθενά τα πρώτα 3 freezone μην τα χάσεις! Ψάξε και το King Size Dub, ,όνο το πρώτο, και το serenity Dub 1.1 AM. Σε εληνικές δημιουργίες τώρα, υπήρχε κάποτε ένα συγκρότημα ονόματι Electroware, το οποίο είχε βγάλει κάποια καλά κομμάτια, κυρίως στα CD που έδινε το Lemon. Αν ξέρει κανέις τι απέγινε, θα με ενδιέφερε ιδιέταιρα.

Δημοσ.

για electroware νομιζω οτι παει περισσοτερο σε funk.αν δεν κανω λαθος ειναι μονο σε καποιες live εμφανησεις πλεον.ισως καποιος να ξερει περισσοτερα.Οσο για Hed Kandi τρεις συλλογες που εχω ειναι παρα πολυ καλες,αλλα σε αλλο στυλ.Αξιζει τον κοπο ομως να τις βρει καποιος.

Δημοσ.

στην πορεια θα αναφερθω και σε καποια χαωτικα ...κομματια.Να παρεται μια γευση...τι εννοω...πχ..trance allstars--lost in love.

Δημοσ.

Δεν έχεις και πολύ άδικο για τους electroware, απλά είχαν βγάλει κάποια διαμαντάκια, εκείνη την περίοδο. Θα έβαζα και τα cafe del mar στο πρώτο μου post, αλλά έχουν γίνει πολύ mainstream πλέον.

Θα έλεγα, ίσως, και κάποια πρώϊμα κομμάτια απο τους Stereo Nova, σκόρπια όμως, ανάμεσα στις δουλείες τους.

Δημοσ.

cafe del mar-la suite...ειναι αυτονοητες συλλογες και πασιγνωστες.Γι αυτο αλλωστε δεν αναφερθηκα.Για stereonova ,οπως τα ειπες.Αλλα μπορεις να παρεις ιδεα ακομα και σημερα απο μιχαλη Δ και κωνσταντινο β.ειδικα ο πρωτος.Αξιζει να ψαξεται τις συλλογες του σπυροπουλου.Τις παρακολουθω καμμια τετραετια,και ειναι με πολυ ωραιο γουστο ο ανθρωπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...