angmar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Tools -> Options -> Privacy στο κάτω μέρος της καρτέλας έχει Private Data, πάτα options, επέλεξε και τα cookies, πάτα ΟΚ και μετά Clear Now, ακριβώς από κάτω. That should do the trick. Proxy server με πολύ απλά λόγια: http://www.noc.tuc.gr/proxy/index2.htm
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 στο site του mozilla μονο τη νέα βλέπω..αλλά κατί αλλό πρεπεί να φταίει, θα δοκιμάσω και restore που δεν εχω κανει ακόμα.ξέρει κανείς αν με το restore θα μου σβηστουν και οτι αρχεία εχω δημιουργήσει το τελευταίο καιρό;; angmar thanks αλλά τα options δεν είναι ίδια μιας και κατέβασα το τελευταίο mozilla.παρολαυταεψαξα για cookies και δεν εχει μιας και δεν εχω καταφέρει ακομα να μπω σε καμια σελίδα παντως το προβημα μου το παρουσιασε μετα που κατέβασα μια καινούργια ενημέρωση, χτες και γιαυτο πίστεψα πώσ αν τον απεγκαταστήσω και κατεβάσω τον καινούργιο θα είναι οκ αλλά τιποτα όμως.
angmar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 στο site του mozilla μονο τη νέα βλέπω Τι εννοείς με αυτό;
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 οτι βλέπω μόνο τη νέα έκδοση για να κατεβάσω,όχι την παλια που είχα
Vagos_46 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμασε και τη νεα εκδοση δοκιμασε και την 1.5.0.9...http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.9/win32/el/Firefox%20Setup%201.5.0.9.exe
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 εβαλα παλι την παλιά έκδοση..τίποτα..φτου
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 κυρια με τις παντοφλες,συγγνωμη βατραχοπεδιλα tabs πληροφοριακα αναφερω οτι εχει και ο IE 7.. επίσης,με το restore οχι δεν σβηνονται να αρχεια που εχεις δημιουργησει τον τελευταιο καιρο (εξαρταται απ'τα αρχεια,αλλα και να χασεις καποιο μπορεις να το ξαναβρεις,χωρις παρεξηγηση,απ'οτι εχω καταλαβει δηλ,λιγακι δυσκολο για σενα,αλλα γινεται) ερωτησουλα:μηπως εχεις κανα προγραμματακι που κοβει τον mozilla απ'το ιντερνετ?μηπως του εχεις βαλει λιγο cache και ο καημενος δεν μπορει να φορτωσει τπτ?για ελεγξε κι αυτα και βλεπουμε...
iccon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 kane uninstall ton mozilla kai pigene C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yyyyyyy.default (me xxxx kai yyyy to onoma tou profil sou kai tou mozilla) kane save to arxiaki bookmarks.html kai ola ta ipoloipa svista. meta kane setup pali ton mozilla kai epanefero to bookmarks.html
vatraxopedila Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 ok λοιπόν το παραδέχομαι ,εντάξει δε ξέρω τόσα απο υπολογιστές, αλλά το παλεύω.ερωτήσεις 1.πως θα βάλω τα tabs στον explorer 2.τι του κανα του mozilla και τον έκοψα το κακομοίρη,τι ειναι το cache? οχι τπτ άλλο να το έλεγξω και αυτό 3.@icccon πηγα εκει που μου είπες αλλά δεν βρίσκω φάκελο application data... thanks a lot
PATRINOS06 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 δεν ειναι κακο να μην ξερεις,κακο ειναι να το παιζεις εξυπνος ακομα κι αν ξερεις (πωωω,τι ειπα παλι-μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ,απλα μολισ ξυπνησα) στο θεμα μας: tabs εχει ο internet explorer 7 τον οποιο μπορεις να τον κατεβασεις απ'το site της microsoft. o φακελος application data ειναι κρυφος,βαλε να σου εμφανιζει τους κρυφους και θα τον δεις. μηπως χρησιμοποιεις net limiter η αλλο προγραμμα που να διαχειριζεται ποσο bandwith θα χρησιοποιει ο καθενας? (δηλ με ποσο θα κατεβαζει)γιατι αν ναι,ελεγξε μηπως εκει εχεις απαγορευσει στο mozilla να κατεβαζει,η μηπως του εχεις βαλει πολυ λιγο bandwith cache ειναι η μνημη που χρησιμοποιει ο mozilla για να αποθηκευσει καποια στοιχεια των ιστοσελιδων που επισκεπτεσαι.πρεπει να εχεις πανω απο 50 ΜΒ και για να το δεις αυτο πρεπει να πας Tools -> Options -> Privacy->cache και στο ντουλαπακι να ειναι τουλ 50
vatraxopedila Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 sos sos,κατέβασα τον explorer 7 και τώρα δε λειτουργεί ούτε αυτός με αποτελεσμα να μην έχω καθόλου internet!!τωρα τι κάνουμε;;;
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εφοσον δεν λειτουργει κανενας απ'τους δυο κοιτα το post μου #11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.