vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ και μια ώρα προσπαθώ να μπώ σε σελίδα απο τον mozilla αλλά που! ενω μου ανοίγει κανονικά, πάω να ανοίξω μια σελίδα, αλλά τιποτα..προσπάθησα πολλα και διαφορα,μεχρι που τον απεγκατέστησα τελείως και κατέβασα τον καινούργιο αλλα τίποτα. υποψιάζομαι οτι φταίει κανένα χαζό extension αλλά δεν ξέρω πώς να το φτιάξω..δοκίμασα και το safe mode αλλά και πάλι τίποτα..καμία ιδέα;;; θελω το mozilla πίσω!!
Vagos_46 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 αν εχεις firewall δοκιμασες να το απενεργοποιησεις?
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 είναι απενεργοποιημένο,σπάω το κεφάλι μου, τι φταίει πια!και δε κάνω και δουλειά με το βρωμο explorer
Pink_Panther Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Mipws exeis valei tpt la8os DNS tpt proxy kserw gw...?
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμασε με restore μηπως και δουλεψει αλλιως θα συμφωνησω με τον ροζ πανθηρα επανω,εχεις κανει κατι στο DNS λαθος...
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 1.πώς θα δοκιμάσω το restore 2.τί είναι το dns?
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 otan anoigei o pc prin arxisei na vgazei thn mpara twn XP patas F8 kai mpaineis se safe mode.ekei me to pou mpeis sto xrhsth sou se rwtaei an theleis na kaneis restore h na synexiseis na douleyeis se safe mode.epilegeis na kaneis restore kai kaneis restore sthn hmeromhnia pou oi rythmiseis sou htan ok.PROSOXH.epanaferei OLES tis rythmiseis tou pc, tis egkatastaseis twn efarmogwn alla oxi epanafora arxeiwn oso gia to DNS exei na kanei me tis rythmiseis ths syndesh sou.prepei na valeis to swsto DNS analoga me ton ISP sou...am omws exeis DHCP server den xreiazetai na katseis na kaneis ayth th douleia. me liga logia,an exeis egkatasthsei monos sou thn syndesh (xeirokinhta-monos sou) kai den xereis exeis mplexei!
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 οχ,όλα αυτά μου φαίνονται πολύπλοκα...δε ξέρω αν είναι θέμα dns γιατί τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα με τη σύνδεση και μου το παρουσιασε χτες. πάντως αυτό που παρατηρώ είναι οτι όταν του βάλω να ανοίξει μια σελίδα πατιέται το κουμπάκι του χ. δηλάδη σα να κάνει διακοπή απο μόνος του....γιατι;;; αααα καλά χριστούγεννα!!
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 DSL η PSTN?κι αν εισαι DSL συνδεεσαι με USB-Modem η modem-router?
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 dsl, με ασύρματο δίκτυο είμαι (ευχαριστώ που ασχολείσαι)
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 αν δεν ειναι δικο σου το ασυρματο δικτυο μπορει και να σε εκοψαν.αν ειναι δικο σου ομως,ελεγξε απ'το modem/router αν ειναι on-line (μπορει να εχει πεσει η γραμμη) και έλεγξε αν εισαι συνδεδεμένη.αν δεν εισαι,δοκιμασε καποιο restart στο ρουτερ,αν εισαι,έλεγξε τις συνδεσεισ δικτυου να μου πεις αν η ασυρματη συνδεση στελνει και λαμβανει πακετα..αν λαμβανει έλεγξε αν η συσκευες UPnP ειναι ενεργοποιημενες (πανω απ'τις συνδεσεισ δικτυου στο control panel) αυτα.....και πες μας...
angmar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 @patrinos06 Αν δεν κάνω λάθος, σε περίπτωση που ίχε λάθος DNS ρυθμίσεις δεν θα δούλευε ούτε ο explorer, σωστά; @vatraxopedila (btw το nickname σου τα σπάει) δοκίμασε να αδειάσεις τα temporary files του firefox και τα cookies του, σε ανάλογο πρόβλημα που είχα με τον opera με τη διαδικασία αυτή λύθηκε.
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 ναι εχεις δικιο,σορρυ,το ειχα δει αλλα το ξεχασα μετα και πηρα φορα... αυτο μπορει να γινεται αν εχεις καποιο proxy,ο IE εχει σωστες ρυθμισεις ενω ο firefox οχι....αν ειναι ομως δικο σου το δικτυο ακυρο αυτο που λεω..
vatraxopedila Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 χμ, λοιπόν το δικτυο δικό μου είναι και βασικά το internet μια χαρα δουλεύει, απ ότι κρίνω δηλαδη απο τον explorer.. απο που αδειαζω cookies και temporary files? δεν έχουν αδειάσει μιας και απεγκατέστησα τελειώς το mozilla και τον ξαναεγκατέστησα μετά; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου διακόπτει τις σελίδες;;;;; δεν αντεχω αλλό χωρις καρτέλες!!-κλαψ,κλάψ- και 1 (ακόμα) απορια τι είναι proxy;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.