SecretCeremony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Telikws vre paidia ti simenei auto to minima gia na katalavw??? Exw Mia LG L1717S Kai apo simera p evala tin 7600 gs sto pc m maurizei i othoni me to pou mpenw sto welcome screen twn windows k m vgazei to minima : "sima ektos oriwn me kapious arithmous se hz pio katw":? Epeita epanerxete i eikona kai meta apo mikro xroniko diastima pali ta idia!!! Me tin proigoumeni karta pou eixa mia 6600 den eixa kanena provlima!!! Anagkastika na ksanavalw tin 6600 gia na kataferw na postarw to problem!!! Tha sas pw oti exw dokimasei ola ta refresh rates pou ipostirizei i othoni alla mia apo ta idia!!! Euxaristw prokatavolika olous sas!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 α)εχεις εγκαταστησει τους drivers τησ lg για την οθονη? β)δοκίμασε με απλα πράγματα, βάλε μια ανάλυση 800x600 και 60ΜΗz και πες μας αν ειδες φως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 skise kai drives apo tin proigoumeni karta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 skise kai drives apo tin proigoumeni karta σκίσ'τους μωρέ,άλλαξε τους τα φώτα να το φχαριστηθείς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ennoeite skisimo giati afinoun ixni stin registry pou dimiourgoun analoga provlimata me to parapano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-treme Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Να φανταστώ ότι την έχεις συνδεδεμένη με DVI, ε? Μάλλον κάποιο πρόβλημα παίζει με το ψηφιακό σήμα της κάρτας. Δεν αναγνωρίζεται από την οθόνη. Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη με την αναλογική έξοδο. Αν η οθόνη σου δεν έχει, ίσως αν έβρισκες κάποιο μετατροπέα (αντάπτορα) θα έκανες τη δουλειά σου. Μετά επέλεξε μια ανάλυση και ένα refresh rate που υποστηρίζει η οθόνη. Τέλος, ξαναβάλε το DVI... Κάτι τέτοιο νομίζω είχα κάνει όταν είχα συναντήσει τέτοιο πρόβλημα και το έλυσα. Τι εννοείται με τον (επιστημονικό) όρο "σκίζω"??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
53XLogo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα,αλλα δεν με αφηνει να μπω στον υπολογιστη για να αλλαξω τις ρυθμισεις...ουτε με της ρυθμισεις της τηλεορασεις μπορω να αλλαξω τα hz η να βαλω 800x600... φταιει η οθονη η κατι αλλο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα,αλλα δεν με αφηνει να μπω στον υπολογιστη για να αλλαξω τις ρυθμισεις...ουτε με της ρυθμισεις της τηλεορασεις μπορω να αλλαξω τα hz η να βαλω 800x600... φταιει η οθονη η κατι αλλο ??? Holy shit... το χρυσό φτυάρι 2013... θα μπορούσες να ανοιξεις νέο θεμα παρα να ξεθάψεις θεμα 7 ετών. Τεσπα .. δώσε μας περισσότερες πληροφοριες. Ποια είναι η τηλεόραση σου , ποια η καρτα σου, με πιο τροπο τα συνδέεις αν στο έκανε παντα αυτό ή εμφανίστηκε ξεφνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
53XLogo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λοιπον αρχικα sr που δεν ειμαι και μαστερ σε αυτην την ιστιοσελιδα αλλα τελος παντων ευχαριστώ που θα με βοηθήσεις... εχουμε και λέμε , Η οθόνη μου ειναι LG redeon hd και τοσο καιρο δεν ειχε καποιο προβλημα.Πριν 2 μερες κατεβασα ενα παιχνιδι, star wars και κατι αλλο τελος παντων(δεν ξερω αν σε εωδιαφερει) , και με το που το ανοιξα ,κλεινει η οθονη και μετα μου λεει << ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΘΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ 67.3Hz / 60 Hz >> η κατι προμοιο και απο τοτε με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου φτανει μεχρι εκει που λεει καλωςηρθατε και μετα μου ξαναβγαζει το ιδιο μνμ. Το περιεργο ειναι πως με αφηνει να μπω με την ασφαλη λειτουργια,και ετσι ειμαι εδω αθτην την στιγμη...αα και οι ηχοι,δλδ γενικα οταν ανοίγει ο υπολογιστης ακουγονται,αλλα δεν δειχνει τπτ Λοιπον αρχικα sr που δεν ειμαι και μαστερ σε αυτην την ιστιοσελιδα αλλα τελος παντων ευχαριστώ που θα με βοηθήσεις... εχουμε και λέμε , Η οθόνη μου ειναι LG redeon hd και τοσο καιρο δεν ειχε καποιο προβλημα.Πριν 2 μερες κατεβασα ενα παιχνιδι, star wars και κατι αλλο τελος παντων(δεν ξερω αν σε εωδιαφερει) , και με το που το ανοιξα ,κλεινει η οθονη και μετα μου λεει << ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΘΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ 67.3Hz / 60 Hz >> η κατι προμοιο και απο τοτε με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου φτανει μεχρι εκει που λεει καλωςηρθατε και μετα μου ξαναβγαζει το ιδιο μνμ. Το περιεργο ειναι πως με αφηνει να μπω με την ασφαλη λειτουργια,και ετσι ειμαι εδω αθτην την στιγμη...αα και οι ηχοι,δλδ γενικα οταν ανοίγει ο υπολογιστης ακουγονται,αλλα δεν δειχνει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Τωρα που είσαι σε safemode αφαίρεσε τους drivers της καρτας γραφικών σου. Λογικα μετα θα μπει κανονικα στα windows και το μονο που θα έχεις να κανεις είναι να ξαναπερασεις τους drivers. Αν κατάλαβα καλά έχεις amd καρτα γραφικών. οποτε τους τελευταίους drivers θα τους βρείς στο amd.com . Απλα πρέπει να ξέρεις το μοντελο της καρτας σου για να κατεβάσεις τους σωστους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STAL0NE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα! Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω αλλα ειναι παρομοιο μπορει κ ιδιο... Εχω laptop με hdmi μονο εξοδο κ μια οθονη με vga μονο εισοδο και προχωρησα σε αγορα adaptora απο hdmi σε vga τα ενωσα κ μια χαρα εχω εικονα κ τα παντα ΑΛΛΑ εγω ηθελα την οθονη πιο πολυ επειδη ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του laptop για να παιζω LOLaki πιο ωραια..Να μην τα πολυλογο ενω λειτουργει κανονικα κ στο LOL μολις παει να φορτωσει το LOL για να μπει στο game μου πεταει αυτο ακριβως με "ΣΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ 67.5kHz / 60Hz" Τι μπορω να κανω,τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, και στις ιδιότητες διάλεξε 60 Hz Desktop > Right click > Display settings > Advanced display settings > Display Properties > Monitor tab > Refresh rate 60Hz. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από donblunts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STAL0NE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω!! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από STAL0NE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kogio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 14/1/2019 στις 6:51 ΜΜ, donblunts είπε Μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, και στις ιδιότητες διάλεξε 60 Hz Desktop > Right click > Display settings > Advanced display settings > Display Properties > Monitor tab > Refresh rate 60Hz. Χαίρεται μετά από καιρό.. αυτό ακριβώς έχω κάνει αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα όπως ακριβώς και στον προηγούμενο φίλο. Έχω βάλει σε λαπτοπ ένα παλιό μόνιτορ LG και μου βγάζει και εμένα το ίδιο.. έχω βάλει ανταπτορα vga-hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskipouros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στις 3/12/2021 στις 5:26 ΜΜ, Kogio είπε Χαίρεται μετά από καιρό.. αυτό ακριβώς έχω κάνει αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα όπως ακριβώς και στον προηγούμενο φίλο. Έχω βάλει σε λαπτοπ ένα παλιό μόνιτορ LG και μου βγάζει και εμένα το ίδιο.. έχω βάλει ανταπτορα vga-hdmi ΒΡΗΚΕΣ ΛΥΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα