SecretCeremony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα ξεκινήσω απλά και λιτά.Το Σύστημα μου : Cpu:amd64 3000+(socket754) Ram:1gb kingstone 400mhz+1gb twinmos 400mhz=2bg Vga:geforce 6600 xwris kanena provlima ews twra kai apo smr albatron geforce 7600gs(agp version) Psu:no name 350 watt Motherboard:msi k8n neo platinum me to chipset nvidia nforce 3 Monitor:TFT 17" LG L1717S Με λίπη m διαπίστωσα ότι με το που έβαλα την 7600gs m έβγαζε ένα error για την τροφοδοσία τις κάρτας με το που έμπαινα στα windows!!! Μετά από λίγο ψάξιμο στο net τελικώς βρήκα ότι η κάρτα ήθελε να είναι μονη τις στο καλώδιο από όπου τροφοδοτείται!!! Το έκανα και ετσι το πρόβλημα τροφοδοσίας λύθηκε δεν μου έβγαλε error για την τροφοδοσία τις ξανά... Ταυτόχρονα όμως με το πρόβλημα τροφοδοσίας και μετά την λύση του είχα και ένα άλλο πρόβλημα το οποιο πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα!!! Με το που μπαίνω στο welcome screen των windows μαυρίζει η οθόνη μου για καμια 30 aria δεύτερο λεπτά και μου βγάζει το μήνυμα : "Σημα Εκτος Οριων και κάποιους αριθμούς σε hz" έπειτα επανέρχεται η εικόνα και αυτό το βιολί γίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα!!! Μαύρη οθόνη το "μηνιμα" και μετά μου ξανά βγάζει την επιφάνεια εργασίας για λίγο και πάλι απ την αρχή!!! Drivers έχω τους default που έχει το cd που συνοδεύει την κάρτα... Πάνω εδώ θέλω να τονίσω όμως το εξής!!!Πήρα την κάρτα και την έβαλα στο pc του αδερφού m... και ναι εκεί δουλεύει μια χαρά παιδιά!!!Το παράξενο είναι πως έχουμε το ίδιο σύστημα με τον αδερφό m!!! Ίδια motherboard,Ίδια Cpu,Ίδια Psu,Ίδιες Ram μονο πουο αδερφος μου έχει οθόνη CRT!!!όταν διαπίστωσα ότι λειτουργεί η κάρτα και έπαιξα ΤΡΕΛAΘΗΚΑ!!!! Και στο pc του αδερφού m χρισιμοποισα ακριβώς τους ιδιους drivers που έβαλα και σε μένα τους default δηλαδή!!! Πραγματικά δεν μπορώ να βρω μια λύση η να το εξηγήσω!!! Τα Φώτα σας παιδιά & κάπου εδώ θέλω να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά!!!
SecretCeremony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 File m ee3509 to ekana kai ayto (den eimai arxarios) Dokimasa se ola ta refresh rates pou ipostirizei i othoni m alla distixws ta idia!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 an de tythete thema DVI & aplou VGA vismatos i diafora apo TFT se CRT.. tote i karta exei provlima sta kyklomata eksodou video.. pas gia allagi.
anti_mojos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Dokimase kai se ena eponymo psu(420) me tin 12v na vgazei panw apo 15a wste na apokleiseis to trofodotiko. Παιξε και με νεοτερους drivers αν και μαλλον αφου παιζει απροσκοπτα στο αδερφου σου το pc ειναι αυτο που αναφερει ο Ανεμος. Edit:Τελικα τα ελληνικα φαινονται καλυτερα!!!
SecretCeremony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Paidia twra exw panw tin 6600 kai ola einai mia xara!!!Den nomizw na fteei to dvi i to vga visma!!!To minima leei Sima ektos orion!!!den mporw na ktalavw ti ginete kai o bro m to idio trofodotiko me mena exei ala ekei ola einai mia xara!!!Tin testara sto mixanima tou epi wres kai i karta einai ok den exei kanena provlima epeksa carbon-oblivion-pro epi wres kai no problem paidia!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.