Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα προσαρμογής site

costascar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου πει καποιος τι πρεπει να γραψουμε στον κωδικα για να προσαρμοζεται η σελιδα αναλογα με την αναλυση οθονης του χρήστη?Χρησιμοποιω 2 προγράμματα αναλογως fronpage ή dreamweaver και συνηθως με frames.

Δημοσ.
8ese stis diastaseis 100% h *%

Αν η σελίδα βασίζεται σε table τότε ίσως να υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα με το ύψος της σελίδας αφού το 100% του ύψους του πίνακα δεν είναι το 100% του ύψους της οθόνης (σε αντίθεση με το πλάτος της οθόνης).

Αν θέλεις και το ύψος της σελίδας να πέρνει το ύψος της οθόνης (ώστε το layout της σελίδας να εφαρμόζει τέλεια στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη) θα πρέπει να γράψεις ένα script που να ελέγχει τις διαστάσεις της οθόνης και να ορίζει τις διαστάσεις του αντικειμένου που στηρίζει τη δομή της σελίδας (π.χ. ενός πίνακα).

Σε μία σελίδα μου έγραψα τον παρακάτω κώδικα:

>
<script language=\"JavaScript1.2\">
var winW, winH ;
if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
if (navigator.appName==\"Netscape\") {
 winW = window.innerWidth;
 winH = window.innerHeight;
}
if (navigator.appName.indexOf(\"Microsoft\")!=-1) {
 winW = document.body.offsetWidth;
 winH = document.body.offsetHeight;
}
}
</script>

Οι μεταβλητές winW και winH είναι το πλάτος της οθόνης και το ύψος της οθόνης αντίστοιχα. Γράψε τον παραπάνω κώδικα αυτό αμέσως μετά το tag <body> και χρησιμοποίησε τις δύο αυτές μεταβλητές (winW και winH) για να ορίσεις το ύψος και το πλάτος του αντικειμένου. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα αντικείμενο που για γεμίσει ακριβώς την οθόνη του χρήστη.

Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα κάνε ξανά post.

Δημοσ.

εχω κι εγω καποιο παρομιο προβλημα

εχω μια σελιδα με 2 frames δεξια αριστερα

εχω μια σειρα σαν υποσελιδο και σε μεγαλη αναλυση μενει ψηλα

επισις πως μπορει να κεντραριστει η home page ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα:

Ανέβασα μια σελίδα asp σε server της altec και οταν την ανοίγω με IE6 ολα είναι μια χαρά. Οταν την ανοίγω με firefox η opera βλέπω μόνο τον κώδικα.

Ας με βοηθήσει κάποιος

Δημοσ.

Gia kentrarisma prepei na baleis 100% width kai height sto Dreamweaver h sto frontpage kai tous pinakes Auto. Alliws de 8a fainontai oi pinakes h de 8a prosarmozetai h selida.

Oso gia thn asp einai 8ema ry8nisewn ston browser. Kane Disable sto javascript. Twra gia genikh lysh einai ligo periploko kai apoti katalabainw kati paizei me to debug. Dokimase na baleis to debug=false.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...