Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ενα μεγαλο αρχειο avi απο capture mini dv καμερας και θελω να το κανω dvd .Ειναι 12GB. Εκτος το pinnacle studio με ποιο αλλο προγραμμα μπορω ??? Ευχαριστω.
Nikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει πάντα το Premiere αλλά γιατί δεν το δουλευει το Pinnacle; Έχω δουλεψει μεγάλα αρχεία και το βασικό πρόβλημα με τα avi είναι οτι πάνω από τα 2gb δεν κάνει seeking. Τι codec έχεις χρησιμοποιήσει για το avi;
nontasg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Γιάννη αφού το αρχείο σου είναι avi, αν χρησιμοποιήσεις το VSO ConvertxtoDVD και δισκάκι dual layer πιστεύω γίνεται..... Βέβαια η εικόνα θα είναι ψιλοχάλια λόγω της συμπίεσης....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Γιάννη αφού το αρχείο σου είναι avi, αν χρησιμοποιήσεις το VSO ConvertxtoDVD και δισκάκι dual layer πιστεύω γίνεται.....Βέβαια η εικόνα θα είναι ψιλοχάλια λόγω της συμπίεσης.... Το εκανα με το winavi converter αλλα οπως ειπες η εικονα ειναι χαλια... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Το εκανα με το winavi converter αλλα οπως ειπες η εικονα ειναι χαλια... :mrgreen: Άμα το χώριζες σε δύο αρχεία και μετά το έγραφες πιστεύω θα ήταν αρκετά καλό το αποτέλεσμα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασα και με το VSO και μου το εκανε 3,5 γιγα ενω το win avi το εκανε 1,4 γιγα.Η εικονα τωρα ειναι καλυτερη.Ευχαριστω.
nontasg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασα και με το VSO και μου το εκανε 3,5 γιγα ενω το win avi το εκανε 1,4 γιγα.Η εικονα τωρα ειναι καλυτερη.Ευχαριστω. Γι'αυτό στο είπα.Το ConvertxtoDVD κάνει πολύ καλή δουλειά.Εγώ πχ πριν λίγο καιρό έγραψα ένα DVD-5 με 4 ταινίες μέσα παρακαλώ και παίζει άψογα.Άσε που είναι πολύ εύκολο στη χρήση,σου φτιάχνει και μενού επιλογής ταινίας και είναι και γρήγορο.Χεχεχε. Και αν χρησιμοποιήσεις dual layer δισκάκι,πιστεύω θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Τι ρυθμίσεις έβαλες στο WinAvi, Γιάννη; Δεν εβαλα καμμια ρυθμιση.
kastel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πάτα Advanced, στην καρτέλα DVD στο Constant video size 8500 για DL disk αφού το αρχείο σου είναι 12 GB, αλλιώς βάλε 4300 και όρισε 2 disks για να μη χάσεις και πάλι σε ποιότητα και στο Preference βάλε "by quality"
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πάτα Advanced, στην καρτέλα DVD στο Constant video size 8500 για DL disk αφού το αρχείο σου είναι 12 GB, αλλιώς βάλε 4300 και όρισε 2 disks για να μη χάσεις και πάλι σε ποιότητα και στο Preference βάλε "by quality" Ευχαριστω.
nikosandria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εγω παντως το βαζω κατευθειαν στο nero vision kai αφου επιλεγω εκεινη την ποιοτητα που ειναι κοντα στα 4 giga ( το βλεπεις αμα πας στο options ) το ζεματαω.βαλε και ενα duble pus και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.