Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη μεγαλου αρχειου .avi σε dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα το Premiere αλλά γιατί δεν το δουλευει το Pinnacle; Έχω δουλεψει μεγάλα αρχεία και το βασικό πρόβλημα με τα avi είναι οτι πάνω από τα 2gb δεν κάνει seeking. Τι codec έχεις χρησιμοποιήσει για το avi;

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη αφού το αρχείο σου είναι avi, αν χρησιμοποιήσεις το VSO ConvertxtoDVD και δισκάκι dual layer πιστεύω γίνεται.....:)

Βέβαια η εικόνα θα είναι ψιλοχάλια λόγω της συμπίεσης....

Δημοσ.
Φίλε Γιάννη αφού το αρχείο σου είναι avi, αν χρησιμοποιήσεις το VSO ConvertxtoDVD και δισκάκι dual layer πιστεύω γίνεται.....:)

Βέβαια η εικόνα θα είναι ψιλοχάλια λόγω της συμπίεσης....

Το εκανα με το winavi converter αλλα οπως ειπες η εικονα ειναι χαλια...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Το εκανα με το winavi converter αλλα οπως ειπες η εικονα ειναι χαλια...:mrgreen: :mrgreen:

Άμα το χώριζες σε δύο αρχεία και μετά το έγραφες πιστεύω θα ήταν αρκετά καλό το αποτέλεσμα....:)

Δημοσ.
Δοκιμασα και με το VSO και μου το εκανε 3,5 γιγα ενω το win avi το εκανε 1,4 γιγα.Η εικονα τωρα ειναι καλυτερη.Ευχαριστω.:-D

Γι'αυτό στο είπα.Το ConvertxtoDVD κάνει πολύ καλή δουλειά.Εγώ πχ πριν λίγο καιρό έγραψα ένα DVD-5 με 4 ταινίες μέσα παρακαλώ και παίζει άψογα.Άσε που είναι πολύ εύκολο στη χρήση,σου φτιάχνει και μενού επιλογής ταινίας και είναι και γρήγορο.Χεχεχε.:)

Και αν χρησιμοποιήσεις dual layer δισκάκι,πιστεύω θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. ;-)

Δημοσ.

Πάτα Advanced, στην καρτέλα DVD στο Constant video size 8500 για DL disk αφού το αρχείο σου είναι 12 GB, αλλιώς βάλε 4300 και όρισε 2 disks για να μη χάσεις και πάλι σε ποιότητα και στο Preference βάλε "by quality"

Δημοσ.
Πάτα Advanced, στην καρτέλα DVD στο Constant video size 8500 για DL disk αφού το αρχείο σου είναι 12 GB, αλλιώς βάλε 4300 και όρισε 2 disks για να μη χάσεις και πάλι σε ποιότητα και στο Preference βάλε "by quality"

Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

εγω παντως το βαζω κατευθειαν στο nero vision kai αφου επιλεγω εκεινη την ποιοτητα που ειναι κοντα στα 4 giga ( το βλεπεις αμα πας στο options ) το ζεματαω.βαλε και ενα duble pus και εισαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...