kostelo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια θα παρω την ερχομενη βδομαδα ενα δισκο sata 80αρη (γιατι μεχρι εκει διαθετω) αλλα δε ξερω ποιον να επιλεξω απο τους τεσσερις που εχει το e-shop αυτη τη στιγμη (επειδη απο κει θα παραγγειλω). Σας τους παραθετω. 1. SEAGATE BARRACUDA 7200.9 ST380811AS 80GB SATA2 2. WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD 7200RPM SATA 3. HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 - 8 MB - SATA2 4. SAMSUNG 80GB HD080HJ SATA2 Μεχρι στιγμης συγκλινω προς τον Seagate επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τη seagate γενικα αν και μεχρι σημερα αγοραζα μονο δισκους της WD. Αυτο που θελω ειναι: Πρωτον να μην κανει καθολου θορυβο ο δισκος (γιατι ειχα ενα πιο παλιο 40αρι που εκανει σφυριγμα και δε παλευοταν και εφαγε σουτ) και Δευτερον να μην ανεβαζει θερμοκρασιες γιατι το καλοκαιρι ο WD sata που εχω τωρα ανεβαζει 45-50 βαθμους ενω ενας αλλος maxtor που ειχα δοκιμασει ανεβαζε το πολυ μεχρι 30 και τωρα το χειμωνα το πολυ 25 βαθμους (ενω ο WD 35-37). Σορυ αν σας κουρασα απλα αν θελει κανεις να μου προτεινει καποιον θα το εκτιμουσα. Χρονια πολλα σε ολους.
cool_alex Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Γενικότερα τους Western Digital τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση (μαζί με τους Maxtor). Έστι όπως τους βλέπω από τα links θα έπαιρνα είτε τον Seagate είτε τον Western Digital. Από αυτούς τους δυο τώρα θα επέλεγα τον Seagate για 2 λόγους: - Υποστηρίζει SATA2. - Έχει 5 χρόνια εγγύηση. Είναι πολύ βασικό αυτό. Ξέρεις ότι για 5 χρόνια θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
kostelo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Μαλλον και γω αυτον θα επιλεξω απλα ειχα και μια αμφιβολια επειδη δεν εχω ξαναπαρει ποτε seagate και δεν εχω εμπειρια απο αυτη την εταιρεια. Thanx και παλι και χρονια πολλα με υγεια.
gbras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 εχω δοκιμασει και τον seagate και τον western digital και οι δυο μου φανηκαν θορυβωδης. Αν θες πιο ησυχους δισκους καλυτερα να πας σε 250GB και πανω...
kostelo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Το ξερω οτι και παλι θα υπαρχει ενας σχετικος θορυβος, καθως εχω ηδη τον 80αρη WD αλλα σε σχεση με κατι παλιους που ειχα που σφυριζανε κιολας αυτος ειναι αθορυβος. Εξαλλου δε διεθετα τωρα χρηματα για 250αρη ή πιο πανω οποτε παρηγγειλα τελικα τον seagate, να τον δοκιμασω κι αυτον, αφου ολο WD ειχα μεχρι σημερα. Thanx για τις αποψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.