iugin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 kalispera se olous kai xronia polla tha ithela na me voithisete se kati an gnorizete pos pername mp3,themes eikones ktl sto kinito? exo egatastisei kanonika to pcsuite alla den ta kataferno me tpt kai paleuo edo kai ores.... euxaristw ek ton proteron kales giortes
operater Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε ουτε και εγω τα καταφερα να το συνδεσω με το προγραμμα. οσο αφορα τα ΜΡ3 τα περασα απο card reader . Πρεπει να παρεις τον ειδικο ανταπορα της σονυ για να μπει αυτη η μικρη καρτουλα στον card reader. Αν βρεις ακρη με το προγραμμα πες μου και εμενα.
chpetros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά με τα προγράμματα είναι μπελάς, τη μια δουλεύουν την άλλη όχι Εκείνο που μου λύνει τα χέρια είναι ένα usb bluetooth (είναι πολύ φτηνό γύρω στα 10 ευρώ), που το βάζω στον υπολογιστή και με το πρόγραμμά του μου βρίσκει όλα τα κινητά που έχουν bluetooth. Μετά μεταφέρω ότι θέλω και διορθώνω ότι θέλω στο κινητό.
iugin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 telika apofasisa na paro kai go ena bluetooth kai na isixaso... mou spasane ta neura xthes kai telika tpt den ekana... aa bytheway koritsaki eimai :oops: kala xristougenna!!
thes1os Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Με το PC suite δεν κάνεις μεταφορα αρχείων. Με το file manager γίνεται. Αφού συνδέσεις το καλώδιο (και εφ'όσον έχετε περάσει σωστά όλους τους drivers που χρειάζονται - τους ζητάει κατα την εγκατάσταση του προγράμματος και αφού συνδέσεις το κινητο στην USB θύρα) πρέπει να βάλεις το κινητο απο το μενού του (θα το ζητήσει μόνο του) σε κατάσταση "μεταφοράς αρχείων". Το κινητό θα φαίνεται σαν κλειστό. Τότε θα ανοίξει το παράθυρο του file manager και θα μπείς στην κάρτα του κινητού. Βέβαια η σύνδεση με το blutooth είναι πολύ πολύ πιο απλή αλλά η μεταφορά αρχείων είναι λίγο πιο αργή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.