bluesattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 γεια σας. θα ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες απο κατοχους των δυο καρτων και κυριως απο ατομα που ειχαν την ευκαιρια να χρησιμοποιησουν και τις δυο.Εχω την audigy 4 (οχι την pro) και την καρτα την χρησιμοποιω κυριως για μουσικη (mp3) καθολου για movies και ελαχιστα για games.Aξιζει των κοπο να παω σε x-fi ?? θα δω διαφορα ? εχω διαβασει διαφορα reviews forums ..και απο εδω..(απεκλεισα αλλες πιο audio καρτες πχ m-audio audiotrack terratec klp..μια και τοσο καιρο που εχω creative την εχω συνηθισει και δεν θελω να παω σε αλλαγες)...αλλα θα ηθελα μερικες γνωμες ακομα.Oποιος πρωην κατοχος audigy 4 και νυν x-fi ας βοηθησει ......Επισης εχω mobo asus -ram geil - graphic card albatron 6600.αν εχεται παρατηρησει καποια ασυμβατοτητα της x-fi με κατι απο αυτα ι με κατι αλλο παρακαλω να το επισημανετε. Ευχαριστω.
simply_the_best Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 na mas peis kai ti apaitiseis exeis apo tin karta sou... an akous mono mousiki kai den kaneis diafores mixeis i' den exeis treles apaitiseis tote i allagi kartas einai askopi.. i x-fi prosferei pio krystallino ixo pantws.. episis ti ixeia/akoustika exeis? paizoun ton simantikotero rolo stin apodosi tou ixou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.