Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου

567agdop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Ενδιαφαρομαι να παρω ενα κινητο που να κοστιζει απο 250 μεχρι 280ευρω.Αλλα επειδη δεν εχω πολυασχοληθει με το θεμα θα ηθελα να μου προτεινεται καποια που να αξιζουν στην τιμη αυτη........

Δημοσ.

file mou an endiaferesai gia metaxeirismeno ppc mporeis na pareis ena s100 me auta ta lefta!brhka mia eukairia ego kai to phra me 185 euro kai exo meinei kataeuxaristhmenos!tora an theleis kainourio einai kalo to siemens pou eipe o filos parapano!

Δημοσ.

παιδια ενδιαφερομαι για καρτα οχι συνδεση.τα συγεκριμενα που μου προτεινετε με τι ειναι.το Κ770 ποιας εταιριας ειναι.οσο για το ef81 που μου προτεινε ο φιλος παραπανω απο τι λενε καποιοι χρηστες του δεν εχει πια υποστηριξη και γενικα βγαζει καποια προβληματα. κολληματα και δυσλητουργιες. παντως ειναι αρκετα εμφανισιμο αλλα τι να το κανεις αν πραγματικα εχει τοσα προβληματα...

Δημοσ.

To K750 ειναι της Sony Ericsson και ειναι μια αψογη επιλογη κατα την γνωμη μου, εχει Bluetooth, ραδιοφωνο, καμερα 2 Mpixels και πολλα αλλα χρησιμα και η ποιοτητα της SE ειναι πολυ υψηλη.

myphonegr-img-94.jpg

Ενα καλο review μπορεις να διαβασεις εδω:

Sony Ericsson K750i

Δημοσ.

παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.τωρα για τα δυο τελευταια κινητα το750 και το8800 που προτεινουν οι 2 φιλοι το μεν πρωτο δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα γιατι εχει πολυ παλιο ντιζαιν οσο για το 8800 βεβαια εναι καλο αλλα και ακριβο οταν το παρεις καινουριο και δεν με ενδιαφερει στην παρουσα φαση.για μεταχειρισμενο δε ενδιαφερομαι γιατι απλα δεν ξερω ξαφνικα τι μπορει να βγαλει.το sharp v903μου αρεσει. θα το ψαξω λιγο ακομα και βλεπουμε.......

Δημοσ.
567agdop αν θες ριξε και απο κοντα μια ματια στο 750, επειδη οι φωτογραφιες το αδικουν λιγο ειναι πιο καλο οταν το εχεις στο χερι σου... Αλλα ειναι και θεμα προσωπικης προσωπικης προτιμησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...