ndou.lf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ένα wireless router και ένα desktop pc με μια ασύρματη κάρτα δικτύου netgear wg311. Θέλω να συνδεθώ στο internet αλλά δεν γίνεται. Παρόλο που δείχνει να συνδέεται το pc και η ασύρματη κάρτα να λειτουργεί μια χαρά. Επίσης μου εμφανίζει internet connection αλλά δεν έχει internet και ούτε βλέπει και άλλα pc. To router λειτουργεί μια χαρά αφού συνδέεται και ένα λαπτοπ χωρίς πρόβλημα με το internet. Τι φταίει?? Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει??
S2Katana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Περιεργο...Σε εμενα δουλευει τελεια!Μηπως το ρουτερ εμποδιζει τη συνδεση?
ndou.lf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω γιατί άλλα λαπτοπ συνδέονται κατευθείαν. Πολύ περίεργο είναι ότι μόλις ανοιγω το pc για λίγο συνδέεται στο internet. Μετά τίποτα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως εχεις βάλει IP manual ? Τα αλλα pc τα συνδεεις στο router με DHCP?
S2Katana Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Αρα απο το pc ξεκιναει το προβλημα.Για ξανακανε το setup της PCI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.