Parasight Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα προβληματάκι. Σε ορισμένα DivX ή Xvid που κατεβάζω (ξένες σειρές βασικά) δεν ακούγεται καθόλου ήχος όταν τα παίζω με τον Media Player των Windows, ενώ η εικόνα παίζει μια χαρά. Τα αρχεία δεν είναι corrupted ή τίποτα τέτοιο, γιατί με τον VLC Media Player παίζουν μια χαρά, ήχος και εικόνα. Το πρόβλημά μου είναι ότι, αφού δεν έχω ήχο στον Media Player, δε μπορώ να συγχρονίσω τους υποτίτλους που κατεβάζω, αφού το VobSub δεν ενεργοποιείται με τον VLC αλλά μόνο με τον Media Player. Έχω κατεβάσει όλους τους τελευταίους codecs, μήπως τυχόν έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα. Με λίγα λόγια, στο PC μου είτε θα έχω υποτίτλους χωρίς ήχο, είτε ήχο χωρίς υποτίτλους. Ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να υπερπηδήσω αυτό το προβληματάκι (είτε με το να παίζει ο ήχος στον Media Player, είτε με το να ενεργοποιήσω το VobSub με τον VLC Player; Αυτά, thanks in advance.
vangef Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 dokimase me to bsplayer kai (h') to gomplayer
kastel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Τους υποτίτλους μπορείς να τους συγχρονίσεις με το Subtitle Workshop, αφού κατά το συγχρονισμό παίζει η ταινία (εικόνα & ήχος) μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.