TripleX-32- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Paidia kalispera, tha ithela na rwtisw to eksis: Exw ena Toshiba A100-906 kai exei ton skliro se dio partition ta opoia omos den me voleuoun....na ta enwsw kai ksana xwrisw xrisimopoiwntas kapoio programma san to partition magic i tha paiksei problima kai tha prepei na brw kapoio tropo apo kapoio leitourgiko tis Toshiba Eyxaristw gia thn boitheia
PATRINOS06 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 το μονο προβλημα που μπορει να εχεις ειναι να φορμαρεις το partition που εχει τα αρχεια για το restore.....και μετα να μην μπορεις να κανεις restore.αλλιως κανενα προβλημα....
21century Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη εχω κι εγω τον Α110-905 να τονισω οτι οπως μου ειπαν οι τεχνικοι της Ιντεαλ αυτο εγινε για λογους ευκολιας ωστε να μην υπαρχει προβλημα οταν χαλασει ενα απο τα 2 διαμερισματα...παντως σε μενα ο 2ος δισκος- διαμερισμα δεν εχει σχεδον τιποτα ουτε αρχεια ανακτησης απλα μονο μερικα αρχεια για το οφις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.