arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 PIXMANIA - dokimaste to kai molis deite ti xrewnei gia eksoda apostolhs (trelh apath) allakste dromo...ase pou einai Gallia kai an kati paei strava trexa pio grhgora kai apo th Lola kai gyreye...
dimitris74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 kai molis deite ti xrewnei gia eksoda apostolhs (trelh apath) allakste dromo...ase pou einai Gallia kai an kati paei strava trexa pio grhgora kai apo th Lola kai gyreye... ontos 32 euro gia 32'' tv einai tragika megalo poso gia metaforika
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 πλαισιο. ο λογος ειναι πολυ απλος. Το eshop "ψωνιζει" απο την εταιρια στην οποια δουλευω και πιστεψτε με δε θελετε να μαθετε με ποιο τροπο συσκευαζοντε τα πραγματα και ακομα χειροτερα σε τι αποθηκες ειναι.
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 δε θελετε να μαθετε με ποιο τροπο συσκευαζοντε τα πραγματα και ακομα χειροτερα σε τι αποθηκες ειναι. kati eixame upopsin alla den thelame na to pistepsoume. plaisio kai apo mena. i sigouria oti an xreiasteis to service tha to exeis stin ora tou kai oxi stin anamoni epi ena mina, aneksartitos proionton, einai megali upothesi. tora oson afora tis times, arxizoun kai sugklinoun
duvdev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 kai molis deite ti xrewnei gia eksoda apostolhs (trelh apath) allakste dromo...ase pou einai Gallia kai an kati paei strava trexa pio grhgora kai apo th Lola kai gyreye. Ti να σου πω, εγω ψωνίζω απο κει χρόνια και κανα δυο φορές που μου τυχε στραβή, στειλαν κουριερ αυθημερον και σε μια βδομαδα μου αλλάξαν και το προιόν. Εκτος αυτού έχει ψαλλ βαψκ, κοθμπι που πατας και σου κάνουν αυτοί κλήση για να μπορέσεις να συνενοηθείς και μάλιστα στα ελληνικά. Οπως και να χει, γνώμη του καθενός είναι, εγω πλαίσο ουτε απ' έξω δεν περνάω πλεον ...
fellos13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Απο τα μικροπραγματα φαινεται η εταιρια. Ψωνισα προσφατα ενα συστηματακι απο το e-shop. Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ειπα να μου το δεσουν κιολας. IDE συσκευη δεν παρηγγειλα εχω ηδη αντιγραφικο.Οι εξυπνοι του service αποφάσισαν να μη συνδεσουν τα IDE καλωδια που ηταν μαζι με την motherboard(λες και δε 8α συνεδεα εστω ενα cd) και σαν να μην εφτανε αυτο αντι να μου τα βαλουν τα καλωδια μεσα στο κουτακι της m/b προτιμησαν να τα κρατησουν για τη συλλογη τους. Τωρα να παρω να απαιτησω να μου τα στειλουν σπιτι? Δεν ειναι το ενα καλωδιο το θεμα να τους δωσω 10 αλλα η συμπεριφορα σε πελατη που εχει 3 παραγγελιες του χιλιαευρου στην ιδια καρτα ειναι απαραδεκτη. Υ.Γ Με ακριβές αγορές απο το πλαίσιο ζητήστε τους και ενα δωρακι.Εχω προσφατο παραδειγμα που μου δειχνει οτι αξιζει την προσπαθεια.Απο το e-shop ασφαλως μην περιμενετε τπτ.Ειπαμε 3 αγορες των χιλιων ευρω και αντι να μου δινουν μου παιρνουν.
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδιά να ρωτήσω, στο πλαίσιο δέχονται αλλαγές; Να πας κάτι που αγόρασες σήμερα, την Δευτέρα για να πάρεις κάτι άλλο;;; Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι :?
1980 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδιά να ρωτήσω, στο πλαίσιο δέχονται αλλαγές; Να πας κάτι που αγόρασες σήμερα, την Δευτέρα για να πάρεις κάτι άλλο;;; Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι, Πείτε ναι :? λογικα ναι τι προιον ειναι?
evansdimo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πλαισιο... Αν και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο 2 αγορες που εχω κανει απο εκει δεν μπορω να μην τους αναγνωρισω την ευγενεια και την υποστηριξη που εχουν στα προιοντα τους
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενα πληκτρολογιο, το εγραψα και στο οφτοπικ και εδω (γιατι νομιζα δε μου απαντησε κανεις, τεσπα ) Επειδη συνήθισα όμως στο natural curve, δεν το μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ ομως. Θα ποσταρω να σας πω τη Δευτερα τι εγινε.
1980 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενα πληκτρολογιο, το εγραψα και στο οφτοπικ και εδω (γιατι νομιζα δε μου απαντησε κανεις, τεσπα ) Επειδη συνήθισα όμως στο natural curve, δεν το μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ ομως. Θα ποσταρω να σας πω τη Δευτερα τι εγινε. θα στο αλλαξουν μωρε.
nik00ss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τι να πω και εγω....το 95% αν οχι 100% λενε για πλαισιο.προσωπικα εχω κανει αγορες μονο απο e-shop,και δεν ειχα κανενα προβλημα.(το θεμα ειναι οτι στην επαρχια ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα...δεν μπορεις να πας σε μαγαζι (πλαισιο) και να στο αλλαξουν,ενω e-shop υπαρχει,για ρεθυμνο μιλω.εγω παντως μια οθονη 22",που αγορασα απο e-shop,ζητησα να την δουν για καμμενα pixel,οταν μου ηρθε ειχε δακτυλιες πανω.πλεον τα ηλεκτρονικα ειναι made in china i Taiwan....οποτε.... . εχει αναφερθει και σε αλλα forum αυτο το ερωτημα....συμπερασμα...πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.