Προς το περιεχόμενο

adeio-gemato dvd

polis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με xp kai nero7 σε fujitsu laptop me philips sdvd εγραψα dvd ( 3,6 gb αρχεια), έβγαλε μήνυμα ότι γραφτηκαν επιτυχως, τα εσβησα απο το σκληρο και τωρα οταν βαζω το dvd μου λεει οτι ειναι άδειο. Το ίδιο μου εκανε παλι σημερα με cd multisession που τουβαλα 2 μικρα αρχεια κειμενου. Γραφει οτι εγινε επιτυχως η εγγραφη, και μετα τα xp otan βαζω τον δισκο λενε οτι ειναι κενος. Απο το 2001, που΄μαι μελος μ'εχετε ξελασπωσει πολλες φορες one more time please!!!

Καλά Χριστούγεννα

Δημοσ.

Aπλα τα πράγματα.το δοκιμάζεις και σε άλλο αναγνωστικό-ά και αν τα δει τα αρχεία έχει καλώς,αν όχι...κλάψε....

Επίσης αν κατάλαβα το έκανες multisession,το άφησες ανοιχτό δηλαδή.Πολλά drives έχουν πρόβλημα ανάγνωσης με τα multisession.Δοκιμάζεις και μας λες.

Δημοσ.

δοκίμασα και τα 2 μου το δείχνουν άδειο. Εν τω μταξύ, από πίσω φαίνονται γραμμένα, έχουν διαφορετική ανάκλαση(επιστήμων ε!), από τα άδεια

Δημοσ.

Ποια έκδοση του Nero χρησιμοποιείς?

Άλλαξες έκδοση και άρχισε να το κάνει ή το έκανε ξαφνικά?

Γενικά άλλαξες κάτι?

Δημοσ.

Τότε ακολούθησε τη συμβουλή του Hlapatsa, βάλ' τα σε άλλο reader και δοκίμασε πάλι με τα προγράμματα που αναφέρω. Αν δεν βλέπεις τίποτα, τότε δε γράφηκε τίποτα! (πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω, αλλά τι άλλο μπορεί να συμβαίνει εδώ; )

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά είναι πασιφανές...

Τα περισσότερα laptops έχουν χάλια dvd-readers...

Σου να το έγραψε καλά αλλά δεν μπορεί το ίδιο το recorder να το διαβάσει.

Τί μάρκα είναι το recorder? Συνήθως κάτι toshiba και panasonic διαβάζουν χάλια...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πηιλιππσσδωδ8431 με το τελ. φιρμουεαρ (..καλό ε), νερο 7 τζαμπε, και γραφω δβδ δεδομενων, ισο, και μετα γράφει.

οταν πήγα να γραψω κατι άλλο σε ενα απο τα επίμαχα δβδ μούβγαλε ενα μήνυμα οτι ειναι πολλών συνεδριων, και πιθανον να μην διαβαζευε απο ουινοους εξπλορερ. το κακο είναι οτι δεν μου ανοίγει τι δβδ του τελ. ραμ.

κατι άλλο τελος:οτι εγραψα χωρις μουλτι σεσσιον το βλεπει.

Καλη χρονιά μεσα από την ψυχή μου παιδιά,

που ασχολήστε με εμάς τους ατζαμήδες

Χρησιμοποιώ philipsdvd8431 με το τελ. φιρμουεαρ (..καλό ε), νερο 7 τζαμπε, και παω δβδ δεδομενων, ισο, και μετα γράφει.

οταν πήγα να γραψω κατι άλλο σε ενα απο τα επίμαχα δβδ μούβγαλε ενα μήνυμα οτι ειναι πολλών συνεδριων, και πιθανον να μην διαβαζετε απο ουιντοους εξπλορερ. το κακο είναι οτι δεν μου ανοίγει τι δβδ του τελ. ραμ.

κατι άλλο τελος:οτι εγραψα χωρις μουλτι σεσσιον το βλεπει.

Καλη χρονιά μεσα από την ψυχή μου παιδιά,

που ασχολήστε με εμάς τους ατζαμήδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...