felikas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα, ένας συνάδελφος έχει το εξής πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό τώρα: Θέλει να κάνει φορμάτ στον σκληρό του και δεν μπορεί! Ορίζει ως 1st boot device to dvd για να φορτώσει ΧΡ, αλλά τον "στέλνει" σε Α:>. Μου έστειλε λοιπόν το παρακάτω mail: "Οταν ξεκινάει για να κάνει boot με πάει σε ένα σύστημα DR-DOS A: ,το οποίο υπάρχει στη ROM του υπολογιστή και το βλέπει σαν Α:\>. Εκεί δεν μπορώ να φορτώσω κάποια εντολή format ή FDISK. Mου ζητάει κάποια πράγματα. Eπίσης δε βλέπει σαν boot device το οποιοδήποτε DVD-ROM. Όταν τρέχω το .exe αρχείο του DR-DOS δεν με αφήνει να φορτώσω το setup.exe των Windows από το DVD-ROM. Eπίσης το σύστημα αυτό έχει ένα αρχείο AUTODOS7.BAT ,το οποίο δεν με αφήνει να το τρέξω." όπως καταλαβαίνετε, γενικά δεν του τρέχει τίποτα! Έχετε καμιά ιδέα να τον βοηθήσουμε;;; Ευχαριστούμε...
passaris91 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 egw tha protina na valei kanena allo cd windows gt mporei na exei provlima!den tou vgazei katholou afto pou leei na pathseis ena koumpi gia na ksekinhsei to setup???
felikas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Το cd που χρησιμοποιεί για την εγκατάσταση είναι αυθεντικά XP home κ το έχουν χρησιμοποιήσει κ άλλοι πολλάκις, οπότε, δεν πιστεύω να είναι αυτό! Όχι, δεν του το βγάζει αυτό το μήνυμα (αυτό είναι το περίεργο!). Του ζητάει κατευθείαν Α:> (αλλά δεν είναι η δισκέτα...). Δεν ξέρω, δεν έχω ξανασυνατήσει κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ κ πάλι κ καλά Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.