Προς το περιεχόμενο

Filename αναλογα με το mp3 Tag

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια συλλογη απο τραγουδια τα οποια εχουν ελεεινα μακροσυρτα filenames, με διαφορους χαρακτηρες ασχετους και τα λοιπα. Το θεμα ειναι οτι εχω φτιαξει σε ολα τα τραγουδια τα tags, υπαρχει καποιο προγραμμα που να τους αλλαξει filenames, αναλογα με το tag τους;

Δημοσ.

Yes. Mediamonkey.com

Θα το λατρέψεις. Έχω φτιάξει tags και filenames σε 15.000 mp3 με αυτό.

Του ορίζεις τα πεδιά από τα tags που θες να αποτελούν το filename και στο φτιάχνει. Φυσικά κάνει και το αντίστροφο, όπως και πολλά άλλα.

Και είναι και εξαιρετικός player

Δημοσ.

Το media monkey, ειναι πραγματικα απιστευτο! Καλυτερο και απο itunes και winamp και media player!

(Punky μου αλλαξες τη ζωη! Και μου οργανωσες τη βιβλιοθηκη, ΓΙΕΗ! :-D ) *6

Δημοσ.

LOL, ούτε να σοβαρολογούσα ρε θηρίο :D

Χαίρομαι που σε ενθουσίασε.

Επίσης τσέκαρε και το Autotag From Amazon στις επιλογές. Με έχει σώσει άπειρες φορές, βάζοντας αυτόματα τα σωστά tags αλλά και το εξώφυλλο σε albums με ημιτελή tags.

Για τους πιο ψαγμένους, αξίζει τον κόπο και μια βόλτα από το επίσημο φόρουμ όπου έχει και διάφορα scriptάκια πολύ βολικά για διάφορες αυτοματοποιήσεις (autonumber tracks, swap artist with title, κα).

Και παίρνει και τα περισότερα plugins του Winamp.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ψάχνω πρόγραμμα που να κανει αυτόματα το εξής: Να του πετάω αρχεία mp3 από ένα φάκελο με κάποια δική μου σειρά και να τους προσθέτει ένα (σειριακό) αριθμό στην αρχή του ονόματός τους, ώστε σε όποιο mp3 player τα βάλω να τα παίζει με τη συγκεκριμένη σειρά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...