Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Σύστημα !

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή μόλις χθες πήρα και γω pc..Tο συγκεκριμένο case το είδα από κοντά και ήταν πολύ "πλαστηκούρα"..Δεν μου άρεσε καθόλου...

Εγώ πήρα αυτό..Η μέρα με την νύχτα σε ποιότητα..

Αυτά για το.."αισθητικό" κομμάτι..Για τα τεχνικά..ας σου πεί κάποιος άλλος...:)

Δημοσ.

giati den pairneis ton 6400 pou einai kai poli pio ftinos kai oxi toso katoteros se epidoseis apo ton 6600. vevaia den ksero akrivos ti kaneis kurios sto pc alla ego tha evaza 2gb mnimis. mitriki poli kali, opos kai trofodotiko (dikia mou protimisi tagan). kai telos, mipos einai liga ta 120gb? eksakoloutho na min gnorizo gia pia xrisi proorizetai to pc sou.

Δημοσ.

@dimokritos:

Καλή παρατήρηση για τον 6400, τον άλλαξα από τον 6600.

Ο σκληρός 120GB μου είναι μια χαρα. Πήρα πρόσφατα εναν εξωτερικό 400GB TEAC, και εναν 200αρι. Οπότε ...

Απλά θέλω ένα πολύ καλό pc το οποίο θα μου κρατήσει 2-3 χρόνια (μέχρι 1300eyro). Κυρίως για programming, photoshop κ.α. τέτοιου είδους.

Να βάλω πάνω κιάλλη μια TWINMOS 001-667-MTE DIMM DDR2 CL5 1GB PC5300 (667MHZ) ?

Δημοσ.
... Κυρίως για programming, photoshop κ.α. τέτοιου είδους...

Τότε γιατί θες την x1950xtx; :)

Σίγουρα αυτή τη στιγμή δε θ' αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια αλλά ίσως να μην είναι και τόσο συνετή κίνηση δεδομένης της ελεύσεως του dx10.

Aν δε μ' έκαιγαν τα games, θα πήγαινα σε καμιά οικονομικότερη (πχ x1950pro) και θα προσέθετα 1GB RAM ακόμη (ίσως και @800MHz).

Αλλιώς θα προσπαθούσα να κόψω από κάπου (πχ κάποιον 200άρη αντί του Raptor) και θα πήγαινα σε κάποια 8800.

Δημοσ.
Τότε γιατί θες την x1950xtx; :)

Σίγουρα αυτή τη στιγμή δε θ' αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια αλλά ίσως να μην είναι και τόσο συνετή κίνηση δεδομένης της ελεύσεως του dx10.

Aν δε μ' έκαιγαν τα games, θα πήγαινα σε καμιά οικονομικότερη (πχ x1950pro) και θα προσέθετα 1GB RAM ακόμη (ίσως και @800MHz).

Αλλιώς θα προσπαθούσα να κόψω από κάπου (πχ κάποιον 200άρη αντί του Raptor) και θα πήγαινα σε κάποια 8800.

Όπως το λες.. με το directX 10 θα υπάρχει πρόβλημα..

Ποιά κάρτα τότε 8α μου προτείνατε μέχρι 100 euro.

Οτάν έρ8ει το καλοκαιράκι θα τσιμπήσουμε και μια DirectX 10 συμβατή κάρτα.

Δημοσ.

H συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που έχω διαλέξει είναι συμβατη με την mobo ??

Επίσης έχετε να προτείνετε καμμια καλύτερη mobo μέχρι 280euro ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...