Προς το περιεχόμενο

Apple 23" HD Cinema Display δεν ανάβει

JoKo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ύστερα από μια απότομη διακοπή ρεύματος η Apple 23" HD Cinema Display δεν ανάβει.

Είμαι έτοιμος να την πακετάρω ολόκληρη (να πάρει, μέσα στις γιορτές έτυχε; :( ), αλλά δεν είναι πιθανό να φταίει απλά ο μετασχηματιστής της;

Την οθόνη την έχω αγοράσει από την Document, οπότε θα πρέπει να απευθυνθώ πρώτα σε αυτούς, ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι φυσικά σε αυτούς. Είναι μέσα στην εγγύηση; Θα συμβούλευα να μην αναφέρεις τίποτα για τη διακοπή ρεύματος. Πες ότι έγινε ξαφνικά χωρίς λόγο. Πολλές εγγυήσεις δεν αποδέχονται να καλύψουν βλάβες που προήλθαν από προβλήματα με την παροχή ρεύματος. Αν σε ρωτήσουν, πες οτι την είχες σε UPS.

αν την ειχες πανω σε ups τοτε πιθανω να μπορεις να ζητησεις αποζημιωση απο την εταιρια του ups αν πιστεψουμε αυτα που λενε συνηθως στις συσκευασιες !!

κοιτα το αν θες δεν ειμαι σιγουρος :)

Ενα προστατευτικό APC που έχω εγώ και που υπόσχεται αποζημίωση σε περίπτωση βλάβης έχει τόσες προϋποθέσεις που το κόβω χλωμό στην πράξη να γίνεται.

• 1 μήνα μετά...

Επαθα ακριβως το ιδιο και μαλιστα εμενα καηκε και το ups. Δεν χρειαστηκε να παω καν την 23αρα για φτιαξιμο απλα το τροφοδοτικο.Το κοστος 70 ευρω.

Kαι γω την πάτησα έτσι, κανα 2 φορές..

Έβγαλα όλα τα καλώδια, και απο το τροφοδοτικό (χωρίς κανένα καλώδιο συνδεμένο) και usb-fw κτλ..

Το άφησα ένα μισάωρο και επανείλθε κανονικά.

Η ψυχρολουσία ήταν μεγάλη και φυσικά πήρα ένα APC ups...

Δοκίμασε και αυτό, και ίσως είσαι απο τους τυχερούς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...