james9191 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα και χρονια πολλα.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι με το ελληνικο δημοσιο εχω πελαγωσει λιγο. Εχω σκοπο να εγγραφω στο ΤΕΒΕ ως βιοτεχνης. Επισης θα ηθελα να αρχισω και επαγγελματικα πλεον να ασχοληθω με το web-design.Μπορω να εχω 2 διαφορετικα μπλοκ αποδειξεων παροχης υπηρεσιων? (το ενα ως βιοτεχνης και το αλλο ως web-designer?).Γνωριζει κανενας τι διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω? Σας ευχαριστω πολλυ
sam sam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν ρωτας τον μελλοντικο σου λογιστη? δεν βλεπω τον λογο να μην μπορεις...
punky Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ο sam sam σου έδωσε τη σοφότερη απάντηση. Χωρίς να αποκλείω την περίπτωση κάποιος συμφορουμίτης να σε βοηθήσει, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Βρες έναν λογιστή οπωσδήποτε, για τώρα και για πάντα.
Redmaria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Το πιο σωστό είναι να ρωτήσεις λογιστή... αλλά με κάτι λίγα που ξέρω ίσως θα μπορούσες να έχεις ένα μπλοκ αρκεί όταν κάνεις έναρξη στα βιβλία σου να δηλώσεις όλα τα αντικείμενα που σ' ενδιαφέρουν... για παράδειγμα κάποιος που κάνει μεταφράσεις & δακτυλογραφήσεις έχει ένα μπλοκ αποδείξεων... μια ιδέα ρίχνω, δεν είμαι σίγουρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.