LiKBeAsT Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 mn ton balei kai dipla sto kalorifer to xeimwna.. alla kanonika oxi..dn 8a prepei na exei problhma...
alexmor Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 provlima se wd mybook premium 320 .to provlima einai to exis.sto my computer o skliros iparxei san local disk otan patao na anoixei mou leei:Not accessible Error performing inpage operation.Xerei kaneis tpt???To safely remove hardware iparxei kanonika .To diagnostiko tis Wd se fast scan stamataei k tora trexo to full scan.Kamia idea?kamia ebeiria?sto forum tis Wd einai gnosto afto to problem.Kamia lisi .......Kamia idea pos na soso ta arxeia mou?kana kalo programa? thanx
User_32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μπορεί κάποιος να μου δώσει το φάκελο autorun που έχει μέσα ο My Book essential για να επαναφέρω το .ico !; Ευχαριστώ !
McFarland Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καλή σας μέρα και καλό μήνα. Είμαι καινούριος στην παρέα και έχω και εγώ ένα πρόβλημα με τον νέο μου εξωτερικό δίσκο, ο οποίος αγοράστηκε στις 30/4/2008. Συγκεκριμένα είναι της WD 500G ο οποίος συνδέεται σε ethernet και το πρόβλημα που έχω ειναι ότι κατα τη διάρκεια μιας μεταφοράς αρχείων μου βγάζει error access dinied με αποτέλεσμα να σταματάει η αντιγραφή. Το περίεργο είναι ότι μετά το σφάλμα τα αρχεία του δίσκου μπορώ να τα δω αλλά δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ(αντιγραφή,διαγραφή,κτλ). Για να διορθωθεί το πρόβλημα (προσωρινά μέχρι το επόμενο error) είναι να τον κλείσω και να τον ξανα ανοίξω απο το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απαντηση σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.