tolis_21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Παιδια εχω το εξης προβλημα. Εχω εναν WD mybook 500 σκληρο. Πρόσφατα περασα σε αυτον ολες μαλιστα τις ταινιες μου (γυρω στα 400) γιγα. Ονομασα αυτον τον φακελο movies και του αλλαξα το Icon. Λιγο αργοτερα βρηκα τον φακελο movies σε εναν αλλο φακελο που υπηρχε με ονομα d320b9bb785b60d88e159449 Η χωρητικότητα του φακελου ειναι 0 kb κι επιπλεον οταν παω να το ανοιξω μου λεει οτι δεν εχω πρόσβαση. Ο σκληρος ομως εξακολουθεί να ειναι γεματος 400 γιγα αραοι τανιες καπου εκει μεσα ειναι. Καμια ιδεα ??
User_32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Βάλε κανένα Data recovery πρόγραμμα πάνω μήπως γλυτώσεις την ζημιά !
tolis_21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Βάλε κανένα Data recovery πρόγραμμα πάνω μήπως γλυτώσεις την ζημιά ! Μα το περιεργο ειναι οτι οταν κανω σκαν στο σκληρο για τυχον ιους το Nod αναγνωριζει ολες τις ταινιες F:\d320b9bb785b60d88e159449\Movies Αλλα οταν κανω open γραφει error opening (Access denied)
vagpap Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Προσεξα πως υπαρχει μια υποδοχη που ονομαζαται Kensington Security Slot. Πιθανοτατα να χρειαζεται καποιο ειδικο "κλειδι". Δεν είναι για να ανοίγει το κουτί αυτό το κλειδί, αλλά είναι μια κατασκευή με αλυσιδάκι για να "ασφαλίσεις" σε κάποιο σταθερό χώρο το δίσκο/φορητή συσκευή σου.
tolis_21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 εκανα και data recovery αλλα οι ταινιες που δεν χω προσβαση δεν υπαρχουν στα αποτελεσματα του data recovery γιατι προφανως δεν εχουν σβηστει απο το σκληρο
NoNuclearPower Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 παίδες, δε ξέρω καταρχάς αν αναφέρομαι στο σωστό τοπικ, σορυ αν κανω λάθος. πρόσφατα πήρα ένα MyBook External Hard Drive, κ έχω μια απορία για ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει. κάθε φορά μόλις το ενώσω με αποσυνδέει από το ιντερνετ (..limιted or no connectivity),ή αν δεν το κάνει αυτό θα σταματήσει να λειτουργεί το mouse. κάποιες φορές συμβαίνουν κ τα 2. δεν τίθεται θέμα να αποσυνδέεται κάποιο από τα καλώδια, το τσεκάρω κάθε φορά. επανέρχεται με ένα restart ή modem ή του υπολογιστή. έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
phimi96 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Πρωτη φορα κανω ερωτηση και γενικα γνωσεις μου ειναι περιορισμενες.αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Λοιπον εχω παρει ενα mybook 250 Gb.Εχω μεταφερει καποια video απο καμερα στο mybook στο φορητο. Οταν το συνεδεσα στο pc (pentium4 2.5ghz, 750 ram) προσπαθησα να μεταφερω ενα video στο δισκο του pc και ενω ξεκινα τη διαδικασια κολλάει και μονο με reset επανερχεται ο υπολογιστης. στη συνεχεια διαπιστωσα οτι το ιδιο προβλημα κανει και με μεγαλο αρχειο απο flassaki.Εχω balei prosfata θυρες usb2 στον pc. Τι μπορει να εινα το προβλημα?
phimi96 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΤΙς 16/4 ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙς ΘΥΡΕς USB2 ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΡΟΦΑΤΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΛΙς ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΘΥΡΕς ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ VIDEO 90 ΜΒ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ RESET.ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω τον 500άρη δίσκο απο πλαίσιο, στα 166 ευρώ, είναι και ένας άλλος 500άρης Mybook στα 193, υπάρχουνε σημαντικές διαφορές ποιότητας;; Τον θέλω για να βάλω μέσα ταινίες και series, γιατι έχω πολλά και οι 3 δίσκοι που έχω τώρα δεν αρκούν... θα κάνω καλή επιλογή για τον 500άρη των 163 ευρώ;; Όπως διάβασα απο έναν άλλο χρήστη δεν έχει τρύπες για να παίρνει αέρα ο δίσκος, αυτό σημαίνει πως δεν είναι ασφαλές να μένει ανοιχτός πάνω απο 2-3 ώρες λόγω θερμοκρασίας;; πως δουλέυει το σύστημα του με λίγα λόγια...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 έκανα τη παραγγελία μου απο e-shop για MyBook 500gb Essential, ελπίζω να είναι σοφή αγορά για τα 166 ευρώ και να μην χάνω αρχεία στα 2 χρόνια χρήσης... καμία ιδέα πόσες ώρες κάνει να το έχω ON;; Για να μην έχω προβλήματα θερμοκρασίας και τρέχω. θα έχω όλες μου της σειρές μέσα οπότε θα τον χρειάζομαι αρκετή ώρα(ες) ON. Θα έχω προβλήματα;;
stefanos_79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω τον 500άρη δίσκο απο πλαίσιο, στα 166 ευρώ, είναι και ένας άλλος 500άρης Mybook στα 193, υπάρχουνε σημαντικές διαφορές ποιότητας;;Διαφορες ποιοτητας δεν υπαρχουν απλα πληρωνεις παραπανω την συνδεσιμοτητα usb+firewire
basilis5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 καλη αγορα, μια χαραα. δυστυχως για τος προηγουμενους δεν εχω απαντηση
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μόλις σήμερα έκανα την αγορά του 500gb mybook essential usb 2 δίσκου, τον έκανα plug in, και εώς τώρα παίζει άψογα, εκτός απο το γεγονός οτι είναι ελάχιστα αργός... θέλω να ρωτήσω, παθαίνει τίποτα άμα τον έχω συνέχεια στο ρεύμα (δλδ αναμένο). Θα έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.