Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Aπλα απενεργοποιησε το boot from USB devices απο το BIOS του λαπτοπ.
pagratios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 ΈΧω εδώ και 6 μήνες ένα MY book essential 250gb και είμαι ευχαριστημένος!!!!Όλα οκ μέχρι τώρα!
tonyk_x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 εμένα πήρε ο αδερφός μου ένα 250GB. όλα καλά στην αρχή. σε μία διακοπή της ΔΕΗ τα έπαιξε όμως. δεν τον αναγνώριζε κανένας Η/Υ από τους 2 που τον δοκίμασα. Στο πρώτο μου ταξίδι Αθηνά μετά το συμβάν(ο αδερφός μου τον είχε πάρει από εκεί) τον πήγα για επισκευή. εκεί μου είπαν ΄τι λειτουργεί κανονικά και χωρίς πρόβλημα. Γύρισα Χίο και τώρα παίζει κανονικά και χωρίς να έχω χάσει αρχεία. Λέτε να ήθελε τη βόλτα του????? Πάνος γενικά εμπιστεύομαι πάρα πολύ τα προϊόντα της WD. Έχω έναν άλλο εξωτερικό 200GB (Είναι προ My Book εποχή.) και μου έχει βγει αστέρι παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι τον καλομεταχειρίζομαι κιόλας.
corsakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 έχει πάρει κανεις backup με το πρόγραμμα που συνοδεύει το σκληρό δίσκο και να έχει κάνει backup restore??
kostas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καλησπερα,εχω την εντυπωση οτι αν μιλατε για συνδεση με USB,αναλογα τη motherboard που εχετε συμπεριφερετε,οχι αν ειναι καλη η οχι,αλλα αν υποστιρηζη αυτη τη λειτουργια,σ'ενα usb ποντικι,που ειχα δεν εσβινε ποτε.
ri_mana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Παιδιά καλησπέρα, μου προέκυψε ένα προβλήμα με τους ebook δίσκους που έχω και ελπίζω κάποιος να μπορεί να μου προτείνει κάτι. Πριν από 4 μήνες είχα αγοράσει τον 320gb (essential edition). Γρήγορα γέμισε όμως και όντας ευχαριστημένος από αυτόν προχώρησα πριν μια εβδομάδα στην αγορά ενός 500gb (essential edition). Aμέσως άδειασα μέρος του 320 και το μετέφερα στον 500. Έτσι αυτή τη στιγμή ο 320 έχει 151GB free και ο 500 360GB free περίπου Κατέβασα πρόσφατα ενα αρχείο .iso 5.4GB στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου. Το προβλημά μου είναι το εξής. : Δεν μπορώ να το μεταφέρω ούτε με cut ούτε με copy paste σε κανέναν από τους 2 εξωτερικούς σκληρούς.. Το μήνυμα που παίρνω είναι ότι ο σκληρός (όποιον από τους 2 επιλέξω για τη μεταφορά) είναι γεμάτος και χρειάζεται να ελευθερώσω χώρο!!! Σας έχει συμβεί εσάς κάτι παρόμοιο? Μήπως είναι κάτι που κάνω εγώ λάθος? Σημειώστε επίσης ότι το αμέσως μεγαλύτερο αρχείο που έχω μεταφέρει επιτυχώς από τον εσωτερικό σκληρό στον εξωτερικό (τον 320) είναι 1.2GB. Δεν είχε τύχει μέχρι σήμερα να μεταφέρω κάτι μεγαλύτερο σε όγκο. Οποιαδήποτε σκέψη ή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
corsakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καταρχήν είναι φορμαρισμένοι οι δίσκοι σου σε ntfs? Μαντεύω πως όχι. Για να μεταφέρει κανείς αρχεία μεγαλύτερα απο 4gb πρέπει ο δίσκος να είναι διαμορφωμένος (φορμαρισμένος) σε ntfs, όχι fat όπως έρχονται απο το εργοστάσιο. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=172156
teachertza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Θα πάω να αγοράσω ένα δίσκο αύριο.Ποιόν προτείνετε?Τον my book 250gb ή αυτόν:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=936731 Ά.Ξέχασα.Τον θέλω για laptop.
ri_mana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Καταρχήν είναι φορμαρισμένοι οι δίσκοι σου σε ntfs? Μαντεύω πως όχι.Για να μεταφέρει κανείς αρχεία μεγαλύτερα απο 4gb πρέπει ο δίσκος να είναι διαμορφωμένος (φορμαρισμένος) σε ntfs, όχι fat όπως έρχονται απο το εργοστάσιο. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=172156 thanks!!!!!!!!!!!
corsakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 έχει πάρει κανεις backup με το πρόγραμμα που συνοδεύει το σκληρό δίσκο και να έχει κάνει backup restore?? Όταν ο δίσκος είναι σε λειτουργία, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ ακούγεται κάπου κάπου ένας θόρυβος, σαν να κινείται η βελόνα και να γράφει-σβήνει. Τι ακριβώς γίνετε?
islandero Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μια ερωτηση και απο μενα, σκεφτομαι να αγορασω ενα cd-player αυτοκινητου, αυτο που εχει θυρα usb και διαβαζει απο εξωτερικα mp3-players, αραγε θα μπορει να διαβαζει και τον WD και να μπορει να παιζει τα τραγουδια?
User_32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μια ερωτηση και απο μενα, σκεφτομαι να αγορασω ενα cd-player αυτοκινητου, αυτο που εχει θυρα usb και διαβαζει απο εξωτερικα mp3-players, αραγε θα μπορει να διαβαζει και τον WD και να μπορει να παιζει τα τραγουδια? Τα my book χρειάζονται και τροφοδοσία !!! Και εγώ αγόρασα έναν essential 250 από multirama και δεν είχε κανένα CD μόνο κάτι αρχεία μέσα στο δίσκο [WD Diagnostics] !!!!
islandero Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το ξερω πως χρειαζονται και τροφοδοσια, αυτο φτιαχνεται, το θεμα ειναι αν θα το αναγνωριζει το player του αυτοκινητου
musician Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μηπως ξερεις κανεις πως ανοιγει το my book ? Προσεξα πως υπαρχει μια υποδοχη που ονομαζαται Kensington Security Slot. Πιθανοτατα να χρειαζεται καποιο ειδικο "κλειδι". Οποιος ξερει ή οποιος νομιζει πως μπορει να ανοιγει ας το εκφρασει διοτι ειναι μεγαλη αναγκη να το ανοιξω συντομα !!!!
katsa13gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κανείς ρε παιδιά; Και εμένα με ενδιαφέρει πολύ να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοιχτεί το my book... Πρόσφατα έχασα περίπου στα 300+ GB από το my book pro και δυστυχώς τα χέρια μου είναι δεμένα στο θέμα της ανάκτησης έχοντας το σκληρό μέσα σε κουτί. Φίλε musician το Kensington Security Slot δεν σχετίζεται με το άνοιγμα του κουτιού αλλά με τη σύνδεσή του με υπολογιστή. http://en.wikipedia.org/wiki/Kensington_Security_Slot Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.