Προς το περιεχόμενο

MyBook WD External Hard Drive

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και σε μένα έχει συμβεί να μην σβήνει με τιποτα και να αναγκαζομαι να τραβάω καλόδιο:-? .

Επειδή τον έχω μόνο για back up , δεν θέλω να ανάβει αυτόματα με τον υπολογιστή και έτσι τον έχω εκτός τροφοδοτικού.

Υπάρχει άραγε άλλος τρόπος να μην ανάβει αυτόματα αλλά να χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί του για το άναβε-σβήσε?

Yπαρχει τροπος. Αν κρατησεις πατημενο το power Button μερικα δευτερολεπτα

ο σκληρος θα σβησει.Οταν τον σβηνω με αυτον τον τροπο παρατηρησα

οτι δεν αναβει αυτοματα στο επομενο reboot Για δοκιμασε το....

Γενικά σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτόν

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303866

Ξέρει κανείς αν μπορώ να τον βλέπω ταυτόχρονα και στα δύο PC μου, στο ένα με τη μία firewire και στο άλλο με τη δεύτερη firewire ή με τη USB;

δεν γινεται αυτο -δυστυχως-...

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι δεν παει καλα με το σκληρο μου. (My Book Pro 500gb)

Δεν λειτουργει το auto shut down. Kλεινω τον υπολογιστη,σταματα να γυριζει ο σκληρος

αλλα το φωτακι που λεει ποσο γεματος ειναι παραμενει αναμενο και ο μεγαλυτερος

δακτυλιος αναβοσβηνει ανα μισο λεπτο.

Τον εχω συνδεδεμενο με F/W B.

Ετσι κανουν ολοι οι mybook ή κανονικα σβηνουν ολα τελειως οπως οταν κανεις ασφαλη καταργηση

και στο shut down???

Δημοσ.

Εμένα σβήνει με shutdown, αλλά δεν ανάβει αυτόματα. Πρέπει να το ανάψω χειροκίνητα. Επιπλέον δεν τον βλέπει ο υπολογιστής.

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω εδώ μέσα πολοί αντιμετωπίζετε προβλήμματα . Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί και εγώ θέλω να αγοράσω εξωτερικό δίσκο για ποιό λόγο να προτιμήσω τον σκληρό της wd my book και όχι ξεχωριστό κουτί και σκληρό.

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,ειμαι και γω κατοχος ενος 500αρη premium,εχω εγκαταστησει τα προγραμματα διαχειρησης (safe remove),(backup) και ολα ειναι ok.Κλεινει και αποδεσμευεται σωστα,αναβει χειροκινητα αν ειναι εκτος η usb ή αυτοματα οταν ειναι κουμπωμενη η usb και κανω restart.

Δημοσ.

Πρώτο ποστ μετά από απουσία δεν ξέρω κι εγώ πόσου διαστήματος...

Θέλω να πάρω έναν MyBook τον οποίο θέλω να συνδέσω στο mini μου που παίζει 24/7.

Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις.

+Auto shutdown/auto startup: αυτά γίνονται με πρόγραμμα που παρέχεται για windows ή ηλεκτρολογικά με βάση τη σύνδεση του στον Η/Υ;

+Ζεσταίνεται ο δίσκος μετά από πολύ ώρα που θα μείνει αναμένος; Όχι πολύ ώρα που θα περνάς αρχεία αλλά πολύ ώρα αδράνειας.

+Κάνει θόρυβο έστω κι όταν είναι αδρανής;

+Αυτό το σκηνικό με το στρογγυλό ενδείκτη του κατά πόσο είναι γεμάτος πώς δουλεύει; Διαβάζει FAT32/NTFS και το καταλαβαίνει; Τι γίνεται αν τον κάνω HFS+ ή ZFS ή UFS ή οποιοδήποτε non-windows filesystem; Απλά θα χάσω την ένδειξη ή θα φάω άκυρο;

+Partitioning παίζει;

+Έχει δοκιμάσει κανείς να bootάρει OS από αυτό;

+Δουλεύει εξίσου καλά και σε IEEE1394 και σε USB;

Όσες από τις ερωτήσεις μου μπορείτε να απαντήσετε θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Eγω παντως που πηρα πριν απο λιγες μερες τον wd500 gb mybook usb, μεσα σε 3 τρεις μερες καταφερα να χασω ολα τα αρχεια μου!!!

Eνω ηταν συνδεδεμενος στο Pc , χρειαστηκε να τον μετακινησω λιγο και ξαφνικα εκανε μονος του shutdown... oταν τον ξανανοιξα ειχαν χαθει τα παντα και δεν μπορουσα να ανοιξω τον σκληρο (εβγαζε καποιο error).

Τον δοκιμασα σε 2-3 pc και το αποτελεσμα το ιδιο.

Αφου δοκιμασα μερικα προγραμματα ανακτησης δεδομενων με αρνητικο αποτελεσμα, τον επεστρεψα στο Πλαισιο, και μου εδωσαν αλλο.

Ελπιζω ο καινουργιος να ειναι ενταξει.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, δεν θα εχεις προβλημα, και θα εκμεταλλευεσαι τα πλεονεκτηματα του NTFS.

Να ξερεις οτι δεν θα χασεις τα αρχεια σου, αλλα επιτροφη μετα σε FAT32 δεν υπαρχει (περαν του φορματ).

Δημοσ.

Αυτό δεν το ήξερα, ότι με τη μετατροπη fat32-->ntfs δεν χάνονται τα αρχεία.Νόμιζα ότι γίνεται format, και οτι η επσιτροφή είναι ανέφικτη για πάντα!! Ακόμη και με φορματ...

Πως να κάνω τη μετατροπή? Υπάρχει κάποιο τιπ, προγραμμα?

Δημοσ.
Αυτό δεν το ήξερα, ότι με τη μετατροπη fat32-->ntfs δεν χάνονται τα αρχεία.Νόμιζα ότι γίνεται format, και οτι η επσιτροφή είναι ανέφικτη για πάντα!! Ακόμη και με φορματ...

Πως να κάνω τη μετατροπή? Υπάρχει κάποιο τιπ, προγραμμα?

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=172156

Δημοσ.

re paidia o my book mou doulevei mia xara alla...

exo ena laptop toshiba a100-912 kai kathe fora pou to anoigo kai einai syndedemenos o my book, den bainei sta windows!!!!!!

mipos psaxnei arxeia windows ston my book??

pos boro na exo ton skliro monima syndedemeno sto laptop??? (giati vale vgale tha xalasei telika to usb vysma)

opoios borei as mou pei mia gnomi

...oi texnikoi tou plaisiou k ths toshiba mou dinoun thn apli lysh...

"na to syndeo afou exo bei sta windows!!!":evil: :evil:

Δημοσ.
re paidia o my book mou doulevei mia xara alla...

exo ena laptop toshiba a100-912 kai kathe fora pou to anoigo kai einai syndedemenos o my book, den bainei sta windows!!!!!!

mipos psaxnei arxeia windows ston my book??

pos boro na exo ton skliro monima syndedemeno sto laptop??? (giati vale vgale tha xalasei telika to usb vysma)

opoios borei as mou pei mia gnomi

...oi texnikoi tou plaisiou k ths toshiba mou dinoun thn apli lysh...

"na to syndeo afou exo bei sta windows!!!":evil: :evil:

egw tha sou proteina afenos na agoraseis ena hub pou na to exeis monimo se mia thira usb an ginetai kai afeterou na sindeseis ton skliro ston desktop sou (an exeis) kai meso diktiou na ton douleueis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...