Προς το περιεχόμενο

MyBook WD External Hard Drive

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιδη πολλοι απο εδω πρεπει να εχουν απο εναν myBook ειπα να ανοιξω ενα τοπικ που να εκφραζουμε ολες τις αποριες μας.

Προσφατα αγορασα εναν 250αρη Mybook (Εssential Edition) απο πλαισιο 99 ευρο. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. To Format του ειναι FAT32 να το αλλαξω σε ΝΤFS λετε?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πηρα και εγω που λετε τον 250αρη WD με 105 ευρω απο multirama.τον συνδεω στον φορητο μου και ενω δειχνει οτι τον αναγνωριζει δεν τον βλεπω πουθενα και μου βγαζει ενα μυνημα οταν τελειωνει η εγκατασταση του ως εξης: <<δεν ειναι δυνατη η φορτωση απο τα windows του προγραμματος εγκαταστασης για volume.επικοινωνηστε με τον προμηθευτη του υλικου για βοηθεια>>.Ειπα μηπως ειναι προβληματικος ο σκληρος αλλα οταν τον συνδεσα σε desktop η/υ δουλεψε κανονικα.τον εκανα και ntfs.τον ξανασυνδεσα στον φορητο και παλι τα ιδια.εν το μεταξυ αν μπω στην διαχειριση δισκων τον βρισκω κανονικα,και φορμαρισμενο σε ntfs.του δινω και γραμμα για να μπορεσω να μπω στον wd και απο την διαχειριση δισκων ανοιγει κανονικα(εβαλα και μερικα αρχει μεσα αλλα δεν τα αποθηκευει με το πληρες ονομα τους αλλα μονο με 8 γραμματα!!!).και συνεχιζει να μην φαινεται πουθενα.εχω προσβαση μονο μεσα απο την διαχειριση δισκων.τα εχω παιξει.ξερει κανεις καποια λυση ρε παιδια.ευχαριστω.και με την ευκαιρια καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

episeis molis agorasa enan mybook pro 500gb.

Molis ton sundesa sto pc ton brhke katefthian.

Me to pou ton anoixa kai ekana browse sta utils.... KOLHSE....

EXAFANISTIKE apo to My Computer!!!

to aposundesa, to epanasyndesa alla pali tipota.

eklisa ton ypologisth to Mybook den ekleine oute meta ena tetarto.

Telika me varia kardia traviksa thn priza.Thn xanaebala kai....

ola douleyoun teleia!!!!!

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Kaneis allos epathe kati paromoio???

Δημοσ.
Σήμερα μόλις πήρα τον mybook premium 250Gb.

περίμενα το firewire του να είναι 4πινο, αυτό έιναι 6πινο.

Υπάρχει adaptor?

Dont worry! yparxei kalwdio apo 6 se 4 pin!

Δημοσ.
episeis molis agorasa enan mybook pro 500gb.

Molis ton sundesa sto pc ton brhke katefthian.

Me to pou ton anoixa kai ekana browse sta utils.... KOLHSE....

EXAFANISTIKE apo to My Computer!!!

to aposundesa, to epanasyndesa alla pali tipota.

eklisa ton ypologisth to Mybook den ekleine oute meta ena tetarto.

Telika me varia kardia traviksa thn priza.Thn xanaebala kai....

ola douleyoun teleia!!!!!

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Kaneis allos epathe kati paromoio???

Και σε μένα έχει συμβεί να μην σβήνει με τιποτα και να αναγκαζομαι να τραβάω καλόδιο:-? .

Επειδή τον έχω μόνο για back up , δεν θέλω να ανάβει αυτόματα με τον υπολογιστή και έτσι τον έχω εκτός τροφοδοτικού.

Υπάρχει άραγε άλλος τρόπος να μην ανάβει αυτόματα αλλά να χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί του για το άναβε-σβήσε?

Φυσικά και δεν μου είναι κόπος μόλις ανάβει αυτόματα να πατάω το κουμπί και να σβήνει, αλλά πολλές φορές κολλάει και δεν κλείνει (όπως έγραψα και παραπάνω) και επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση στο startup όταν ανοίγει και ο εξ. σκληρός.

Δημοσ.
Και σε μένα έχει συμβεί να μην σβήνει με τιποτα και να αναγκαζομαι να τραβάω καλόδιο:-? .

Επειδή τον έχω μόνο για back up , δεν θέλω να ανάβει αυτόματα με τον υπολογιστή και έτσι τον έχω εκτός τροφοδοτικού.

Υπάρχει άραγε άλλος τρόπος να μην ανάβει αυτόματα αλλά να χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί του για το άναβε-σβήσε?

Φυσικά και δεν μου είναι κόπος μόλις ανάβει αυτόματα να πατάω το κουμπί και να σβήνει, αλλά πολλές φορές κολλάει και δεν κλείνει (όπως έγραψα και παραπάνω) και επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση στο startup όταν ανοίγει και ο εξ. σκληρός.

Μια φορα το παρουσιασε το προβλημα που περιεγραψα πριν.

Απο τοτε ολα καλα.

Δε νομιζω να υπαρχει τροπος να μην αναβει.Μονο εκτος ρευματος.Μαλλον

δεν σβηνει οταν πατας το power button, γιατι δεν εχουν εγκατασταθει καλα

οι drivers του safe shutdown.το μπλε εικονιδιο εμφανιζεται στο tray σου???

Ριξε μια ματια και εδω

http://support.wdc.com/download/?cxml=n&pid=999&swid=1

Υπαρχουν τα utilities για το mybook και μερικα δεν ηταν στο cd!!!!!!

Καθυστερηση δεν υπαρχει στον δικο μου. Ανοιγει αμεσως. Δεν κανει ομως

με τιποτα auto shutdown. Σβηνω τον υπολογιστη και ο Mybook

παραμενει αναμενος.!!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο ρε παιδια?? :confused: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...