Προς το περιεχόμενο

karta gia 1920x1200

stf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βρε εσεις πειτε στο παιδι να παρει μια μεταχειρησμενη με εγγυηση καρτουλα (κατι σε 7800GTX 512, 7900GTX 512 , X1900XT/XTX 512) και αφηστε το τι θεωρει ο καθενας καλυτερο για τον εαυτο του γιατι ακρη και αποψη δεν προκειτε να βγαλετε. Να σας πω και εγω μια περιπτωση για να δειτε οτι γενικα οταν μπαινει ο παραγοντας χρημα στην μεση οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν συμβιβασμους. Προσφατα εφτιαξα ενα PC 500 euro συνολο σε ενα γνωστο που θελει να κανει τα παντα με το PC αυτο. O CPU ειναι Α64 3500+, μνημη 1 γιγα και καρτα γραφικων μια Χ600ΧΤ 128ΜΒ. Σε αυτο το συστημα μου ζητησε να του εγκαταστησω το Need for speed Carbon και του ειπα οτι θα ζοριστει το μηχανημα γιατι το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ αλλα εκεινος επεμενε. Το εβαλα και το παιχνιδι παιζει σε 640χ480 με medium details σχετικα καλα. Η απεικονηση απαιχει αιωνες απο αυτο που εχω δει εγω σε 1280χ1024 με ολα φουλ και ολα τα φιλτρα ανοικτα αλλα εκεινος ηταν πολυ ευχαρηστημενος μεχρι που με παρακαλεσε και του εδειξα πως τρεχει το εν λογω παιχνιδι στο συστημα μου. Εκει πραγματικα καταλαβε οτι η διαφορα ειναι τεραστια αλλα τελικα μου ειπε οτι δεν θα διεθετε τα 1600+ ευρω που κανει το συστημα μου για να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια στο φουλ. Συμπερασμα τα παντα στη ζωη ειναι θεμα προτερεοτητων. Καλη χρονια να εχουμε...

Δημοσ.

Με την μικρή διαφορά ότι αναφέρεσαι σε ανάλυση 640*480. Για δοκίμασε το Carbon έστω και στα 1600*1200 και πες μου αν υπάρχουν συμβιβασμοί να σε σώσουν. Δεν είδα πουθενά τον κολλητό σου να κολλάει 24-άρα οθόνη σε ταπεινή Χ1600. Τα του Καίσαρος Καίσαρη ή αν το θέλετε και πιο λαικά ακόμα τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους.

Δημοσ.

το παραδειγμα δειχνει τον συμβιβασμο που κανουν οι ανθρωποι οταν δεν θεωρουν σκοπιμο να δωσουν παραπανω χρηματα για κατι που οι αλλοι δινουν ωστε να το απολαυσουν στο μεγιστο. Τωρα το να βαλει σε ενα τετοιο συστημα 24αρα TFT και να θελει να παιξει παιχνιδια ε τοτε αυτο ειναι καφριλα και δεν εχει να κανει με συμβιβασμους αλλα με ανοητη σκεψη. Ο εν λογω ανθρωπος πανως μια CRT 17'' εχει.

Δημοσ.
τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους.

tora..an an pisteyeis esi oti exeis kai metaksota vrakia & kolous.. dikaioma sou.(epidei exeis tin 8800 & dynato PC.?)

to ti eine sosto kai syndiasimo me kati allo.. oloi to gnorizoume, den eipa pote oti DEN tha ithela mia 8800 ,alla eipa oti eine akrivi (gia tin ora) kai den aksizei ta lefta..

to oti eime euxaristimenos kai me tin 7600GT tha eprepe na se afinei pagera adiaforo, an oxi na xerese me tin tapeinotita orismenon pou DEN akolouthoun tin akrivi texnologia gia logous oikonomikous kai oxi apo asxetosini..

any way den ta vazo mazi sou apla ekrazo mia pio sferiki apopsi..

prepei na katalavete oti merikoi antropoi skeftonte diaforetika kai na to seveste..

kali protoxroia se olous..

Δημοσ.
tora..an an pisteyeis esi oti exeis kai metaksota vrakia & kolous.. dikaioma sou.(epidei exeis tin 8800 & dynato PC.?)

to ti eine sosto kai syndiasimo me kati allo.. oloi to gnorizoume, den eipa pote oti DEN tha ithela mia 8800 ,alla eipa oti eine akrivi (gia tin ora) kai den aksizei ta lefta..

to oti eime euxaristimenos kai me tin 7600GT tha eprepe na se afinei pagera adiaforo, an oxi na xerese me tin tapeinotita orismenon pou DEN akolouthoun tin akrivi texnologia gia logous oikonomikous kai oxi apo asxetosini..

any way den ta vazo mazi sou apla ekrazo mia pio sferiki apopsi..

prepei na katalavete oti merikoi antropoi skeftonte diaforetika kai na to seveste..

kali protoxroia se olous..

Βρε Anemos-V αλλο πραγμα σου λεει και δεν το καταλαβαινεις..

Η 24αρα σου υποστηριζει μια αρκετα μεγαλη αναλυση τα 1920x1200.. Αν λοιπον συμβιβαζεσαι με low end και ουτε καν mainstream λυσεις σε καρτες γραφικων ποτε δεν θα μπορεις να παιξεις τα σημερινα παιχνιδια σε αυτη την αναλυση. Θα εισαι παντα αναγκασμενος να εισαι ενα βημα πισω στα παιχνιδια, γιατι οταν εσυ αποφασισεις π.χ να παρεις την 8800gtx που θα εχει πεσει η τιμη της σε χαμηλα επιπεδα θα εχουν βγει παιχνιδια και καρτες που θα καθιστουν την εν λογω καρτα μια μετρια λυση. Οποτε π.χ αν βγαινει το ταδε game σημερα ας πουμε αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενεις να το παιξεις μετα απο καιρο οταν αναβαθμισεις.

Κανεις δεν εχει κατι ιδιαιτερο μαζι σου, ουτε το βλεπει κομπλεξικα,εσυ αντιθετως ξεκινησες αυτον τον κυκεωνα με το να μας σχολιασεις χαζους που κανουμε τετοιες επιλογες. Εγω θελω να παιζω τα συγχρονα παιχνιδια ΣΗΜΕΡΑ και οχι να περιμενω ποτε θα πεσει η τιμη μιας εν λογω καρτας για να τα παιξω γιατι τοτε θα εχουν βγει αλλα καλυτερα που θα καθιστουν την εν λογω καρτα παλια, και ουτω καθεξης..

Απλα ειναι τα πραγματα, αυτο προσπαθουμε να πουμε ο καθεις με τις επιλογες του, αρκει να μην διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα οπως τον βολευει. Για αλλους η 8800gtx δεν αξιζει σημερα, για εμας αξιζει γιατι μας αφηνει να παιζουμε τα αγαπημενα μας παιχνιδια ΣΗΜΕΡΑ στην αναλυση που θελουμε με τα filters που θελουμε και οπως πρεπει για να το χαρουμε..Για εσενα δεν αξιζει , δεκτο και σεβαστο αρκει να μην το πηγαινεις παραπερα..Αν θες το τα μεταξωτα βρακια θελουν μεταξωτους κωλους στην περιπτωση μας μεταφραζεται στις απαιτησεις που λογικα θα επρεπε να ειχες οταν αγοραζεις ενα High end monitor αλλιως ας επερνες κατα την γνωμη μια LCD TV HD αν ειναι να παιζεις με περιορισμους και θες να χρησιμοποιεις και την κονσολα σου.

Καλη χρονια να εχουμε και απο εμενα..

Δημοσ.

littlelouievegos..

diladi prepei kathe fora pou bgainei ena new game kai zitaei tin pio teleutaia texnologias karta.. emeis na akolouthoume ?

me liga logia.. gia ena game kai mono pou porothikame (auto tha symvenei kathe 6amino..) na agorazoume kai karta ton 600 euro?

ok.. kante to paidia.. ego apla.. sas leo edo kai mers oti den akoloutho ayti ti logiki..

Δημοσ.
littlelouievegos..

diladi prepei kathe fora pou bgainei ena new game kai zitaei tin pio teleutaia texnologias karta.. emeis na akolouthoume ?

Οχι αυτο σου εξηγουμε.. Δεν ειναι αναγκη να εχεις οτι πιο συγχρονο αλαλ οχι και μια low end καρτα γιατι εκει δεν το παλευεις..Μια x1900xt 512 mb σημερα την βρισκεις αν ψαχτεις με 250 euros και σου φτανει για gaming σε αυτη την αναλυση. Δεν ειναι αναγκη να το φτανεις στα ορια οπως εμεις που ειμαστε απαιτητικοι. Αλλα ταυτοχρονα μην εισαι και στο οριο του unplayable..

me liga logia.. gia ena game kai mono pou porothikame (auto tha symvenei kathe 6amino..) na agorazoume kai karta ton 600 euro?

ok.. kante to paidia.. ego apla.. sas leo edo kai mers oti den akoloutho ayti ti logiki..

Δες παραπανω τι σου λεώ.. Δεν ειναι αναγκη να σκας τοσα λεφτα αυτα ειναι για τους υπερ-απαιτητικους , μπορεις να κανεις την δουλεια σου ανετα και ωραια με μια mainstream καρτα σε μια πολυ λογικη τιμη. ΟΧΙ ομως με μια low end σαν την 7600gt σε αυτες τις αναλυσεις.. Αν ειχες ενα 17αρι μονιτορ θα σου ελεγα πασο, οχι ομως για 24'' δεν στεκει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...